Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

X-Ray-Eyes 27-07-06 11:07

Re: Masinile voastre desenate de noi

Quote:

Originally Posted by Alkatraz
De ce ai ales o caricatura desproportionata ? Iti plac tie respectivele ...sau crezi ca is greu de rializat ?

--Offtopic--

Nu vreau sa iasa caricatura ... am pus desenul ala ca sa se inteleaga cam ce culori si umbre se folosesc , in rest gagica aia si scrisul sunt OK ... ca doar nu o sa pun masina mea cu rotile cracanate pe tricou ...
:)

tase_astra 27-07-06 11:44

Bine ca mi-ai zis Andrei ca eram cat pe ce sa ma apuc sa fac altu...:))

AK-ZER 27-07-06 11:50

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Nu vreau sa iasa caricatura ... am pus desenul ala ca sa se inteleaga cam ce culori si umbre se folosesc , in rest gagica aia si scrisul sunt OK ... ca doar nu o sa pun masina mea cu rotile cracanate pe tricou ...

pai pan la urma ce vrei sa faci?.. pui mashina facuta realist shi o gagica stil manga langa ea + tag-ul de sus numa cu x-ray-eyes..? .. io zic k mai bine arata o caricatura(dar nu asha exagerata cu rotile) cu tag sus.. shi ar fi mai bine fara gagica (presupun k nici unu de-aici nu deseneaza in fiecare zi femei) sau sa o pui tu o fata k asta(sau chiar asta in photoshop) in desen..eu ma bag.. da inainte tb sa stiu exact ce iti tb. k dk nu deageaba o fac dk tu te gandeai la cu totul alceva.. eu ash putea sa-ti fac o mashina caricatura( ne-exagerata- vezi semanatura mea) shi un tag k lumea cu X-Ray-Eyes deasupra.. ma apuc de treaba numa sa spui exact ce shi cum. (caricatura/reala,cu tag /fara tag deasupra, coloarata/necolorata (culoare tb sa se potriveasca cu fata in caz k vrei fata.. sa dea impresia k e acelashi desen , nu 2 imbinate) mashina intacta/sau modificari dupa imaginatia noasta, shi asha mai departe.. ashtept feedback

Ace Axel 30-07-06 15:45

1 Attachment(s)
un desen cu dedicatie speciala pi Vali B. :)

valib 30-07-06 17:23

hahaha....e tare:)
da se scrie OLTCIT
m-ai pus pe ganduri...
astept o poza si cu un spate adecvat...
fac un suc...alea alea...stii tu:)

Ace Axel 30-07-06 20:54

da frate stiu ... exact inainte sa vb cu tine ma uitam p poza si am observat k am mancat o litera... dar cum ai zis si tu ... makr am nimerit-o corect in numele pozei :D

sa vad c fac si cu spatele :P

comentarii si alea alea sunt binevenite :D

maf 31-07-06 07:06

ace faine masini, vad ca te lovesti de aceeasti problema k me, dupa ce o scanezi si o invarti, e mai scurta pe lungimea foii si mai lunga oleaca pe latime, si masina pare mai inalta

Ace Axel 31-07-06 10:30

nu mi se pare deformata... sunt super multumit de desen ... mai ales de hasura :D

maf 31-07-06 11:10

aha, felicitari, de acum cand le scanezi poti deschide poza cu photoshop o copy o lipeste si o largesti oleaca in latime sa compesese .... sa arate k aia de pe foaie ;)

tase_astra 31-07-06 19:11

Pana la urma masina lui Andrei o mai deseneaza cineva????
Nu de alta dar sunt curios.

Ace Axel 31-07-06 20:39

bah nust... poate o sa fac o surpriza :P poate nu :D

X-Ray-Eyes 31-07-06 21:25

Eu sunt cu ochii aici in fiecare zi ...

LKS 01-08-06 00:16

si io sunt "pe ea" ...ultimele zile nu am mai desenat ca a fost rupere la munca ..acum iar e frecangeala ..deci ..termin masina :D ...

Ace Axel 02-08-06 22:06

1 Attachment(s)
pt maskt... cu o "mik" intarziere :D

c i k y 02-08-06 22:33

Ms mult muuuult de tot raman dator :*

All times are GMT +2. The time now is 02:42.

- Copyright 2026 4Tuning