Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

Criwar 13-04-06 16:45

Re: Satu Mare ?

la Cj...m-as duce si eu dak as avea cu ce participa...:)...la 115 caluti nu tare are rost sa ma duc pana acolo...k nu scot nimik...dar ramane de vazut :)...orice e posibil in ziua de azi

Snoopy 13-04-06 18:40

hmmm Amatiu ii cam ingusta..mai sunt si parcate masini pe de o parte si dealta. Da de iesirea spre Carei( inainte de Dana ) ce ziceti..e mai lat kalumea..chiar daca in ultima vreme sa cam stricat in ultima parte. Apropo cine isi mai aduce aminte de Porche-u Gt2 galben din vara...facea seara ture intro vreme. Ma apuc sa caut ceva poze cu el.. Numa bine

Tengu 13-04-06 22:11

Quote:

Originally Posted by juana_man
filmari nu mai am k mi-am schimbat hardu :( dar am ceva poze cu masina ta!!marti ti-l trimit.

Mersi mult !!!!!!!!!!

Poate prin ceva minune faci rost si de ceva filme :) ....

p.s. tare golful ... !!!

Spark 14-04-06 20:27

Juana_man ... reprezintzi tu orasul pt noi ... ;)

Criwar 16-04-06 10:44

celor care sarbatoresc Sfintele Pasti astazi le urez Paste fericit...si sa nu beti prea mult :)...iar celor care poarta nume de flori..un sincer La Multi Ani...si sa ne vedem cu bine

raul_rebelul2005 16-04-06 14:29

1 Attachment(s)
Salutare....iata si un polo furios,cam scurt filmu dar poate o sa se revanseze data viitoare:))....

ben23half 18-04-06 13:19

3 Attachment(s)
salutare frati vitezomani...poze proaspete cu vectraul meu....

ben23half 18-04-06 13:23

apropo juana man..am lipit prin 17 afise...dar m-am uitat ieri si putine au ramas acolo unde le-am pus:((! o sa mergi sa concurezi la cluj? la clasa ta precis castigi....NU?

ben23half 18-04-06 17:11

da cu ce vrei sa mergi..cu golf-ul..cu polo-ul..sau cu PROIECTUL ala meserias?

raul_rebelul2005 18-04-06 23:21

Salutare...mersi mersi juana_man,bine v-am gasit in club:)...am lipit si eu niste afise prin oras si cam la fel am patit ca si voi,dai incolo de necunoscatori....mai benny ti-ai pus toba sus,ca ultima data cam urat facea masina....mai juana_man poate ma duc si eu la Cluj chiar daca nu o sa concurez dar macar sa te sustin....mai vb pana atunci...pa

ben23half 18-04-06 23:30

:)))
da am pus-o sus inapoi....acu toarce ca mata...da de unde stii ca mi-am pus toba sus...m-ai vazut pe undeva...?

Criwar 19-04-06 15:07

salutare...mai de mult nu ati postat...m-am speriat k v-ati plictisit :)...ce va fi vineri si unde? si da si la me un pm cu detalii...si nu ne mai intalnim/ k e vreme faina!

Criwar 19-04-06 15:27

mah nu ati facut poze la ceva masini? :)...am eu ceva poze pe tel dar tre sa fac rost de cablu de date si vi le arat...mijto rau masinile...

Criwar 19-04-06 15:28

ooo.pana vineri :)...mondeo...numah sa nu ploaie...si nush de is aksa vineri :) k merg la Oradea...nu stiti pe unde ii mai bun drumu?

Criwar 19-04-06 15:53

ouch...sry4u...adevaru ii k is facute ca curu drumurile din judetu nostru...si drumurile noi se strica in max 1 luna...numah sa vezi...
eu am zis k ma duc pe la zalau...adik aproape de Zalau..Simleul Silvaniei Alesd Oradea...ii numah drum european si national...tot nu ii asa spart k asta...doar k inconjor cam mult...dar merita niste km in plus si masina intreaga...dekt sa nu fi sigur k ajungi la oradea intreg

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning