Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   BACAUL plin de camere de filmat (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14361-bacaul-plin-camere-filmat.html)

sageata 09-06-07 23:45

Re: BACAUL plin de camere de filmat

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 938809)
am vb cu cineva din cadrul primariei bacau ieri(nu zic mai mult) si mia spus k in vara asta e un proiect serios in vederea punerii de camere video pe tot centrul,inclusiv pana sus la ura!cica pt a se preveni desfasurarea de curse ilegale si depasirilor de viteza excesiva pe timpul noptii cu urmari destul de grave(accidente)!Asa k baieti,! gata cu distractia treb sa ne cumintim(cel putin pe artera asta principala):cry: ;)

vand prastii. pietrele sunt incluse in pret.

aleks 12-06-07 18:14

eu vand cianura ( pt initiatorii proiectului )

MON-u 12-06-07 21:50

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 941292)
vand prastii. pietrele sunt incluse in pret.

la ce pret vinzi prastiile?si cate kg de pietre sunt incluse in pret???:lol:

BogdanAG 13-06-07 15:23

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 821020)
App ... dak pun camere... politistii nu o sa mai stepe pe drmuri .... o sa steie in "casutele" lor si o sa le vina salarul :)) ... ce viata :-"

Hai sa ne facem politisti ... N-am auzit niciodata un politist sa dea amenda la alt politist ... :))) oamenii au innebunit ... Acum serios, sunt prea multe radare ... prea multi politisti umbla prosti prin oras si ne opresc pt centura de siguranta ... de parca poti sa mori daca nu ai centura la vitezele extraordinare cu care se circula ziua la noi in orash :)))) nah ... nimeni nu poate sa ii inteleaga ...

WoW 03-08-07 21:54

deja s-au instalat 4 camere de filmat pt supraveghere trafic 2 la tic tac (una in fata la amanet pe stalp si una pe stalpul cu semafor de la spital) plus se pare 2 pe mioritiei

dar cel mai nasol e cu cea de vis-a-vis de petromul de la stadion care are si radar. e un cutioi mare care se vede usor genul celor din anglia

urmeaza inca vreo 60 camere in oras....

sageata 04-08-07 07:34

cumpar pusca cu luneta pt. camere si dinamita pt. sediul politiei.:lol: :lol: this means war:2gun: :2gun: :chainsaw: :pistoles: :boxing:

aleks 04-08-07 14:30

da, ma tot uit dupa ele prin oras, si creste inima in mine de "bucurie" de cand le vad instalate....

pytyk' 04-08-07 23:03

imi vand masina si imi iau una cu nr de it. si dupa aia sa-mi trimita amenda acasa:D :D

gabytzu_pit 05-08-07 11:30

si pe aia de la pertom il detecteaza detectorul de radar??? si pe unde draq se mai instaleaza??? parca merg prin orash k caruta x(

sageata 05-08-07 12:41

cand trec pe acolo detectorul o ia razna, de parca as merge prin curte la N.A.S.A.

Spillner 23-09-07 16:10

da de ar ramane numai ala dar se pare ca vor sa mai puna

aleks 26-09-07 11:49

sa fii convins ca o sa mai puna :)

sageata 26-09-07 17:10

cica mai e unul la pod la narcisa, in statia de autobuz si mai nou pe loganele inscriptionate.

Boasa 27-09-07 17:24

ce logane inscriptionate?

sageata 27-09-07 17:34

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 1121717)
ce logane inscriptionate?

o sa le gasesti tu, fii fara grija. da' sa ne spui si noua dupa aia.

All times are GMT +2. The time now is 05:56.

- Copyright 2026 4Tuning