![]() |
Re: E39 - black bmw
Quote:
Credema ca daca nu eram incurcat cu facultatea ...la ora actuala eram iesit din tara asta de c.... O sa iti dau add maine dimineata pentru ca momentan imi merge netul foarte greu si o sa ma bag si la somn :D .. |
Vezi ca eu stau pe mess doar noaptea dupa 1 .Vb maine
Anuntul il caut eu acum si iti dau un PM sau postez aici. |
|
nu te bucura la IS...masina o vad de 2 3 saptamani in fiecare joi la craiova pe aeroport,o stiu si pe culoarea de dinainte...knd o sa o vezi live o sa vezi cum sta vopseaua pe ea :))) de tot k*t ul...am vb cu proprietarul zicea ca nici el nu e multumit de cum a iesit si mi a zis k a pregatit o el in fata blocului...deaia e si pretul foarte mic...nu mi s a parut sa traga cine stie ce si se mai auzea diferite sunete pe la gropi :)
|
asta ia-o ca pe o parere a mea ;) dak iti place mult masina mergi si o vezi...poate or fi remediat problemele baietii :P
|
E clar ca nu poate fii perfecta la 2000 e . Dar e buna pentru un mic proiect:D
|
la 2000 e prea buna.
|
da...e,ca e inmatriculata :)
|
Quote:
|
super ingrijit 5-aru' tau ! sa ai parte de el...si fara incidente!
|
Imi pare rau de ceea ce am citit in ultimele posturi...(acum am facut legatura,cu pm. cu jantele)
Oricum ai un mod de gandire f ok, pasiune,munca...ai facut ceva frumos din masina aia. Stiu ca dragostea pt BMW nu se uita niciodata:D...va veni si al tau E39 Bafta |
Mai putin si vine pisica :D
|
6 Attachment(s)
Nu mai vine nici pisica poate vine un urs dar doar asa de FUN !... pentru moment reinvie e39-le :D
Am cumparat zilele astea eleron de luneta + eleron portbagaj ... si peste max 2 saptamani sper sa intre la vopsit si sa pun sus pachetul M ! Am pus cateva poze cu defectele care m-au determinat sa o vopsesc ! p.s .. nu va speriati de interiorul ala .. l-am dat jos pe cel din piele ca sa il duc la retapitat :D |
1 Attachment(s)
e f buna ca masina si frumoasa... o prinde bine o suspensie sport ... geamuri fumuri ... si nijte jante frumose... eu ash merge p cele de m6 ... imi plac pe e39
Succes @ o poza informativa :lol: (sper sa nu fie probleme) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning