![]() |
Re: IS - 05 - AGA
Quote:
ideea e k masina a suportat f multe modificari si ink nu s'au terminat ... iar daca aveam si eu logan da iti permiteam sa imi faci observatii dar avand in vedere k masina mea e mai veche cu vreo 15 ani si totusi arata mult mai bn decat alte masini mai noi .. si totusi fac cat pot la masina in limita bugetului , nu doar vorbe dar daca tu ai 15 ani te inteleg ramai la tuningul tau si la masina lu taticu' spor;) |
chiar nu inteleg de ce i-ai raspuns... mar rog...
|
Quote:
|
Salut ieseanule:D. Ai transformat major masina. Ai reusit sa o scoti din anonimat si asta imi place cel mai mult. Mai trebuie umblat la spoilerul fata si faruri (puse la linie) iar la spate nu imi place ca ai scos numar de la locul lui, dar fiecare cu gusturile lui. Per total super... imi place8)
|
ok toti suntem egali .. dar am zis si ma repet FARUL ALA NECAJIT SI SEMNALIZAREA AIA vor fi schimbate ..la fel si spoilerul fata (model cn3 din 3 bucati) dar cu timpul k nu doar nu merge masina k nu are far clar sau nou ... sau poate sunt altele care au prioritate .. mai ales k ink nu am ITP la masina
inteleg tuning'ul un hobby dar nu imi cheltui toti bani cu el ! - astazi am montat rezervorul si am dat cheie .. nu am filtu separat si benzina din pompa aj direct in carb momentan .. zilele astea ii cumpar si sa vad c se mai intampla daca tot imi face figuri rezervorul ramane sa il schimb :sad: ... iar pana la ITP probabil o sa imi trebuiasca un set d fise si bujii |
am pus la vanzare masina p mobile.ro uita'ti si site'ul http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...8&pageNumber=1
iar astazi am avut placuta surpriza sa primesc mail d la un neamt probabil p nume David Manchester care zice cam asa : " David Manchester a trimis următorul mesaj: Hello,i am very interested in your car,please tell me your final selling price and conditions of the car,one more thing,can i take a look on more pictures? I wait for your urgent reply, Manchester" Oare sa fie adevarat mailul sau la panarama :D ??? :?::?::?: |
Quote:
Salut...si eu am primit acu ceva timp un mesaj asemanator de la un...francez :))..dar cica locuia in romania...nu l-am bagat in seama fiinda nu aveam nici o crezare in el..acum nu stiu..incearca-ti norocul ;) |
1 Attachment(s)
da deci chiar daca e cineva c vrea sa zica omu asta chiar va rog .. ideea e k eu am raspuns mail'ului si in seara asta am primit inapoi ..
CE ???? surpriza !!! cititi si minunativa !!!! (tradus d google translate) |
Doamne ce aberatii :|..nu inteleg cine si de ce ar trimite asa ceva..
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
UP ! :D .. catev poze noi akm inainte d ITP
:eyebrow::eyebrow::eyebrow: |
1 Attachment(s)
o mica ideie din partea:D,in realitare o sa arate mai bn mai finutz am incercat sa il fac cat de finut am putut dar nu a mers,bafta cu masina,cat ai dat pe litru de vopsea si de ,care ca as vrea sa imi iau si eu vopsea ca am dus masina intr-un hal nasol o sa pun si eu ceva poze cu ia ca nu am mai intrat de mult
|
da bine de tot botu :) nervoasa
|
ms ... astazi am fost la ITP .. din start mi'au zis ... SCHIMBA CAPOTA si PUNE LUMINI LA NR. SPATE .. cu toate k aveam leduri :sad::sad::sad:
|
pacat ca nu esti din bucuresti,ca te duceam eu undeva si iti facea itp-u pe loc,nu se mai lega nici de faruri,nici de capota,etc:))sa ai seria la motor si sasiu si itp-u e luat:))eu cand am facut itp-u la a mea aveam gume pe spate 195,toba sparta,dezechilibru frana dreapta fata,mai multe:))si tot mi la facut:)),bafta la itp
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning