![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
porshe zi si mie cum ai facut aia sub sha? ce material ai folosit de unde le`ai cumparat pretz..te rog sa dai mai multe detalii ca vreau sa imi fac si eu la leonardo si sa stiiu si eu ce pasii trebuyie sa folosesc... ms mult de tot!
|
Pai am folosit fibra de sticla(1 pe 1)...pret 20lei!!
Trebuie sa ii faci un sablon mami intai din carton ceva...pui pe placaj si decupezi....trebuie desfacut amortizoru..eu asa am facut...Si ce sa mai zic,,ca so vopsesti tre so matuiesti putin..si aia e..zimi tu ce detalii vrei sa stii!!!Si de prins n pocnituri!!!Sau soricei depinde cum e la tine!:D:) |
sablonu nu este o problema ca asta il fac eu si prinderea si tot..dar nu fibra asta de unde se cumpara ca nu am vazut pe aci pe la noi!!! si sa iti mai zic o chestie sincera si fara sa te superi pe mine...scuteru asta moldeu tau de scuter...unu normal stock e urat rau de tot chiar naspa...dar cand am vazut scuteru tau mi`au picat ochii e imposibil ce imi vad ochiI!! prea tare,tare rau frate ai grija de el sa nu il dai niciodata pt ca e munca ta!!! bafta!
|
Stiu..stai linistit ca pe vremea cand il aveam habar nu aveam ce e ala scuter!!Si de atunci am invatat si eu cate ceva !!!!:d Multumesc si ai si tu grija de el!!!La magazin textile,metalo-chimie
:-??Ceva de genu!!!! |
Quote:
|
Al tau e in 4t sau 2t scuteru!!Daca e in 4t merge,se numeste rateor:-??Nuj daca s gaseste la tine...eu l-am luat asta din bucuresti si mi l-a montat mecanic de service scutere!!!Am dat 60 lei pe el!!!!Iar daca e 2t nu merge!!!Doar la 4t!!!!!:)Bafta!!!!
|
da este motor in 4t dar problema este ca nu gasesc...daca u ai unde sa il iei nu il poti trimite prin curier ? sau firma respectiva ?
|
Hmm
Eu am gasit atunci..omu de la care l-am luat mi-a spun ca e ultimu:-??Osa mai sun si sa vad daca are ....si iti comand!!Uite id meu dami un add si vb pe mess: banel_2peu !!Bafta1 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pai 2 pzoe pe iarna asta(facute ieri),E bagat la barlog "hiberneaza",pana la primavara cred ca sta acolo!!!!!!!:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleye s2:twisted:
|
cum sa il bagi la hibernat acuma cand te distrezi mai bine cu scuteru :)) :lol:
|
Vorba vine razvane!!!E bagat in garaj ,am iesit cu el am facut niste teste(drift-uri)pe strada:))Se uitau babelee!Zici ca era extraterestru!!!:)))
|
ai tu grija cu drifturile ca ai vazut ce se intampla cu ala cu masina:)):))
poate acum intri intr-o baba:-s......si daca nu te mai ajuta cricu...ce`i faci?:)):)) |
Asa..oricum nu ma dau eu in spectacol,dar acolo 1 drift 2 merg:)!!!Asa e doamen fereste sa numai tina ala!!Ca acum dak ies ala e baza..!!!Iar ninge!!:)):))
|
1 Attachment(s)
Acum 20min mi-a venit Numarul de inmatriculare!!Sper sa il montez!!Macar acolo chiar daca nu voi iesi cu scuteru,sau cine stie!!!:rolleyes2:rolleyes2:twisted::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning