![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
Quote:
dac nu scriu cum sa stie ca e facuta de mine |
Quote:
|
Quote:
ex: grigo-x2.jpg |
mah da la screenshot tre sa le scoatem in format jpeg shi sa le trimitem odata cu lucrarile finale,nu?dar trebuie sa facem 3 screenshot-uri la porsche?k yo asta nu am inteles...
|
Quote:
si inca ceva numele la poza sa intzeleg ca mnu tre sa contina decat RX8 fara nici un nume nici macar al celui care a facut lucrarea |
pentru fiecare poza cate unu?
|
Quote:
|
Am si yo o intrebare. De cate astfel de print screen-uri e nevoie pe parcursul lucrarii?
|
ce sila imi e....astia concentrati alea alea...eu nici nu m-am apucat..bv baieti...
|
deci pana la urma in c format shi cate screenshot-uri tre sa scoatem pt porsche?
|
Quote:
Quote:
PRECIZEZ INCA O DATA: Lucrarea finala NU TREBUIE SA CONTINA NICI UN ELEMENT IDENTIFICATOR CU AUTORUL, PENTRU O JUDECARE TRANSPARENTA. NU SE ADMIT LOGO-URI, BRAND-URI, NICK-URI, SITE-URI, ETC. PE LUCRAREA FINALA. ASTFEL, JURIUL VA JUDECA LUCRAREA SI NU AUTORUL ! FORMATUL IL VOM COMUNICA CAT DE CURAND POSIBIL, TREBUIE SA AVEM TOATE INFORMATIILE VIS-A-VIS DE TIPARIRE/PRINTARE. |
as vrea si yo sa stiu , la freehand tuning pe golf 5, trebuie sa apara in desen si celelalte golfulete? si.... trebuie sa avem un freehand cu el stock si unu cu el tunat? pls sa-mi zik cineva ..........
|
are si topart dreptate ... cititi si voi tot c scrie in topicuri mai intai... nu trebuie sa apara si celelalte golfuri... si nu trebuie ink un desen cu golful stock :|
bine... faptul k io am desenat ieri un golf 5 stock sa vad cum imi iese e partea a doua :)) |
Quote:
Quote:
|
FREEHAND TUNING=- aici ma pricep mai mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning