Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/13979-virtual-4tuning-challenge-2006-inscrieri-participanti.html)

GRIGO 12-03-06 20:47

Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

Quote:

Originally Posted by blowwind
e bine...dar vezi ca TopArt a spus clar ca lucrarile sa NU poarte ABSOLUT NICI O SEMNATURA ...

pai da da asta e doar ca sa fie sigur ca am facuto noi
dac nu scriu cum sa stie ca e facuta de mine

blowwind 12-03-06 20:50

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2

??? deci...lucrarea ta finala...nu trebuie sa poarte nici un o semnatura...sigla..site ...etc ;)nici macar sigla 4t ... ce nu e clar din asta ??

tng 12-03-06 21:01

Quote:

atunci cand predai lucrarea ...... o salvezi cu numele tau

ex: grigo-x2.jpg

frost_dani 12-03-06 21:02

mah da la screenshot tre sa le scoatem in format jpeg shi sa le trimitem odata cu lucrarile finale,nu?dar trebuie sa facem 3 screenshot-uri la porsche?k yo asta nu am inteles...

GRIGO 12-03-06 21:02

Quote:

Originally Posted by blowwind
??? deci...lucrarea ta finala...nu trebuie sa poarte nici un o semnatura...sigla..site ...etc ;)nici macar sigla 4t ... ce nu e clar din asta ??

AM intzeles asta eu eram nesigur in legatura cu printscrenu`
si inca ceva
numele la poza sa intzeleg ca mnu tre sa contina decat RX8 fara nici un nume nici macar al celui care a facut lucrarea

frost_dani 12-03-06 21:04

pentru fiecare poza cate unu?

blowwind 12-03-06 21:31

Quote:

AM intzeles asta eu eram nesigur in legatura cu printscrenu`
si inca ceva
numele la poza sa intzeleg ca mnu tre sa contina decat RX8 fara nici un nume nici macar al celui care a facut lucrarea

ba tu esti batut in cap sau te prefaci ?:)) ARE IMPORTANTA NUMELE POZEI ?? ORICUM CAND TRIMITZI POZA PRIN PM (PRIVATE MESSAGE) ZOLIAT O SA VADA CA E DE LA TINE...SI O SA`SI NOTEZE...NU`TI MAI FACE ATATEA GRIJI...TACI SI LUCREAZA ACOLO .. ;)

2fast4you 13-03-06 07:11

Am si yo o intrebare. De cate astfel de print screen-uri e nevoie pe parcursul lucrarii?

g_unit 13-03-06 07:56

ce sila imi e....astia concentrati alea alea...eu nici nu m-am apucat..bv baieti...

frost_dani 13-03-06 13:03

deci pana la urma in c format shi cate screenshot-uri tre sa scoatem pt porsche?

TopArt 13-03-06 13:17

Quote:

Originally Posted by frost_dani
deci pana la urma in c format shi cate screenshot-uri tre sa scoatem pt porsche?

Quote:

Originally Posted by 2fast4you
Am si yo o intrebare. De cate astfel de print screen-uri e nevoie pe parcursul lucrarii?

E nevoie doar de UN PRINTSCREEN/SCREENSHOT pe care il veti trimite la final, odata cu lucrarea finala, fapt ce va autentifica ca voi sunteti autorii REALI.

PRECIZEZ INCA O DATA: Lucrarea finala NU TREBUIE SA CONTINA NICI UN ELEMENT IDENTIFICATOR CU AUTORUL, PENTRU O JUDECARE TRANSPARENTA. NU SE ADMIT LOGO-URI, BRAND-URI, NICK-URI, SITE-URI, ETC. PE LUCRAREA FINALA.

ASTFEL, JURIUL VA JUDECA LUCRAREA SI NU AUTORUL !

FORMATUL IL VOM COMUNICA CAT DE CURAND POSIBIL, TREBUIE SA AVEM TOATE INFORMATIILE VIS-A-VIS DE TIPARIRE/PRINTARE.

maf 13-03-06 14:03

as vrea si yo sa stiu , la freehand tuning pe golf 5, trebuie sa apara in desen si celelalte golfulete? si.... trebuie sa avem un freehand cu el stock si unu cu el tunat? pls sa-mi zik cineva ..........

Ace Axel 13-03-06 14:09

are si topart dreptate ... cititi si voi tot c scrie in topicuri mai intai... nu trebuie sa apara si celelalte golfuri... si nu trebuie ink un desen cu golful stock :|

bine... faptul k io am desenat ieri un golf 5 stock sa vad cum imi iese e partea a doua :))

blowwind 13-03-06 14:14

Quote:

Originally Posted by maf
as vrea si yo sa stiu , la freehand tuning pe golf 5, trebuie sa apara in desen si celelalte golfulete? si.... trebuie sa avem un freehand cu el stock si unu cu el tunat? pls sa-mi zik cineva ..........

copilu` mamii batut in cap de soarta..CITESTE AICI :)

Quote:

IMPORTANT: NU DESENATI SI CELELALTE MASINI DIN POZELE PREZENTATE.
NE INTERESEAZA DOAR GOLFUL V, DIN CELE DOUA PERSPECTIVE. NU TREBUIE SA COPIATI LA "GEAMOGRAF" PERSPECTIVELE, AMINTITI-VA CA E VORBA DE DESEN DE MANA...

DESI NU MAI TREBUIA SA PRECIZEZ, IMI FAC DATORIA, ASA CUM MI-A INDICAT GABI

E VORBA DE ACEEASI MASINA DECI ACELASI TUNING, DIN 2 UNGHIURI !!!

SPER CA E TOTUL CLAR ACUM, DESI AR FI TREBUIT SA FIE DE LA INCEPUT

eon 13-03-06 15:31

FREEHAND TUNING=- aici ma pricep mai mai bine

All times are GMT +2. The time now is 11:01.

- Copyright 2026 4Tuning