![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
2 Attachment(s)
le voi schimba culoarea ca nu imi plac asa, dar le-am pus de proba...am marit ecartamentul masinii cu 6cm prin schimbarea acestor jante...si sunt jantele cu care sper ca ma voi da tot sezonul 2010...
|
very kinky...bravos
|
ii sta bine ! cum merge cu noul soft ?
ps : ce bine i-ar sta cu un eleron |
Ii sta foarte sexy fara eleron,very slick !
|
Dragos.. felicitari pt masinuta.. intradevar a fost distractiv duminica la neamt... ati prins viteze care nu cred o sa le mai prindeti in drift pe traseu ala ;)) :) felicitari inca odata si bafta in sezonu de drift...
P.S ai mai aflat care e regulamentu? :)) daca nu ... va rugam ajutati-l pe dragos cu un regulament pentru campionatu de drift.. ca saracu duminica era nedumerit ;)) :) |
Gata dragos de acu ai regulamentu :P ia dai o fuga si citestel :lol:
Arata bine cu jantele si asa albe dar banuiesc ca ar da bine si culoarea acea argintie cum e scrisu de pe masina. |
|
6 Attachment(s)
Sper ca nu te superi ca imi permit sa postez cateva fotografii cu masina de la Piatra Neamt de Duminica:)
|
Super poze! Multumesc.
|
Quote:
|
In caz ca vrei toate fotografiile pe care le-am facut duminica cu masian ta, da'mi add pe mess: rap_justin91
|
Albe ruleaza , dau muuult mai bine albe decat argintii , sunt mai JDM
|
salut
In primul rand, felicitari pt masina, foarte tare. Am vazut ca te inscrii la incepatori..daca toti debutantii se dau ca tine am pus-o.. :D bafta si ne vedem la romexpo |
Quote:
|
Ai PM!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning