![]() |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
Quote:
|
:!::!::!::!::!::!::!::!:
|
6 Attachment(s)
Astazi mi-am mai "tunat" si eu masina:)):)))mai exact am "afumat" stopurile:D,o sa mai fie si alte modificari deocamdata astept ceasurile cu plasma care sunt pe drum si o suspensie sport(amortizoare BILSTEIN + arcuri EIBACH):)):))
|
2 Attachment(s)
nu esti singurul pe mine ma ajutat cineva sa o tunez putin, un tip cu o solenza alba IL 27 YBY ale carui inlcinatii spre condus sunt nule.
|
:)):))villy aia e reparatie nu tunning:P:P o sa vin si cu nijte poze cu lampile puse p masina mie unu imi plak la nebunie cum vin:D
|
o sa va arat si eu in curand..nishte poze...mai exact nishte big jante pe 15" pe dacia mea:)(in 4 prezoane bineinteles..punte de renault 18 pe spate si flanse pe fata)...ats-uri cu buza de 5 cm...cauciucuri 205/45/15..am poze cu ele..da sunt pe tel..
|
O sa dea bine dar o sa-ti traga cam greu eu am 225/45/r17 si se cun.abia ast dupa ce imi pun suspensia sport sa le schimb k 205/40/r17.
|
Urat eveniment Villy.....
|
1 Attachment(s)
directia o sa traga mai greu..ca..nu am servo..da in viteza o sa se duca mai bn..sper .Jantele care le am acum..canada dealea dublate sunt f grele:-s...si trage greu cu ele...cu alea o sa traga mai ushor cu toate ca sunt mai mari
plm...am dat si eu in seara asta in mashina..si trage ca un v8 biturbo...mai trebe reglata putin:P... ma trag dq..cu ...r8, cl 63 amg, deastea de oameni saraci)) |
Frumoase jante,, or sa dea belea pe masina, sa ia grija de ele:-))
|
3 Attachment(s)
Mi-a ajuns si mie plasma astazi:)):))cine stie sa monteze plamse si sa schimbe ledurile din bord de la logan??sunt interesat.bafta
|
Re: Slobozia diverse
2 Attachment(s)
inca ceva de la mine
|
Re: Slobozia diverse
bravoooo marian foarte frumos astea se vad mai bine;)
|
Quote:
nici macar nu trebuiesc scose acele indicatoarelor! se pun peste ceasurile actuale.. cu ledurile inca n-am experimentat insa sunt sigur ca nu-i mare greutate... ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning