Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   BMW E30 M50 Turbo vs +/- 400 cp (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/13948-bmw-e30-m50-turbo-vs-400-cp.html)

Achim 01-08-06 11:52

Re: Urs 2.5 vs +-200 cai

Quote:

Originally Posted by WPP
Ma refeream la o masina modificata de proprietar...
Sincer pt. speedster nu am acelasi respect (chiar deloc, se da la o grupa pe care o castiga fara sa se chinuie si se mandreste cu asta...)

P.S. La Oradea a fost un type-r modificat si tragea destul de bine, a scos acelasi timp pe 400 ca mine... parca Akimoto ii zic astia pe net.

ah, ok :D

in sfarsit aflu si eu cat de tare fuge TypeR-ul lui Akimoto... il cunosc, si din cate stiu are evacuare si un chip destul de slab...

WPP 01-08-06 14:21

Quote:

Originally Posted by Achim
ah, ok :D

in sfarsit aflu si eu cat de tare fuge TypeR-ul lui Akimoto... il cunosc, si din cate stiu are evacuare si un chip destul de slab...

Mai are una alta care il ajuta la liniute
CAI, suspensie sport, si cauciucuri pe 40 in loc 45

Achim 01-08-06 17:43

Quote:

Originally Posted by WPP
Mai are una alta care il ajuta la liniute
CAI, suspensie sport, si cauciucuri pe 40 in loc 45

CAI... te referi la CP !?

suspensia este sport si intr-adevar are si alte cauciucuri ;)

WPP 01-08-06 17:59

Quote:

CAI... te referi la CP !?

suspensia este sport si intr-adevar are si alte cauciucuri ;)

CAI = Cold Air Intake ;)
Din cate am inteles filtru este pe undeva prin spatele bari

AcSchnitzer 02-08-06 04:01

Salutare,

Acum am ajuns de la bucuresti.. Respect pentru WPP, HAI si HUT, super ursii .. bv ..

WPP, trage grav ursu.. m-ai facut.. de nu mai stiu de mine.. super!!!

Asta e frate, cand nu am cu cine sa ma dau in Craiova, mai vin si pe la voi.. v-am mai zis.. la noi sunt numai aiuriti..

v-am pupat..
RESPEKT!:twisted:

maryo 02-08-06 09:57

Sunt masini tari si in Craiova- crede-ma pe cuvant :)

Al3xius 02-08-06 10:01

Tot respectul pentru cei 3 ursuleti ! :D A fost super tare si a meritat drumul pana acolo ! Baieti de nota 20 ! Tot respectul pentru cine merita ! WPP , HAI , HUT ! Bravo !

P.S. Maryo , sunt masini tari in Craiova dar cei de la categoria lui Mihai(AcSchnitzer) o cam dau cotita ...

WPP 02-08-06 13:55

Quote:

Originally Posted by AcSchnitzer
Salutare,

Acum am ajuns de la bucuresti.. Respect pentru WPP, HAI si HUT, super ursii .. bv ..

Asta e frate, cand nu am cu cine sa ma dau in Craiova, mai vin si pe la voi.. v-am mai zis.. la noi sunt numai aiuriti..

v-am pupat..

Respect pt. tine ca ai venit din craiova pt. cateva liniute, un adevarat impatimit al curselor :)

Achim 02-08-06 13:56

Quote:

Originally Posted by AcSchnitzer
Salutare,

v-am pupat..

tare rau imi pare ca nu mi-a iesit masina sa ne jucam si noi... :(

WPP 02-08-06 14:19

Quote:

tare rau imi pare ca nu mi-a iesit masina sa ne jucam si noi... :(

Cand iese???

Achim 02-08-06 14:53

Quote:

Originally Posted by WPP
Cand iese???

eu cand am vazut-o deja eram resemnat si le-am spus "banuiesc ca mai dureaza cam o luna", iar maftei a replicat "nu, 2 sapt, max 2 sapt si ceva ca nu mai putem sa o tinem mai mult"...

acum eu va spun ce am auzit si eu, desi nu mai imi fac iluzii...

pepy 11-08-06 13:37

Quote:

Originally Posted by WPP
Sincer pt. speedster nu am acelasi respect (chiar deloc, se da la o grupa pe care o castiga fara sa se chinuie si se mandreste cu asta...).

conteaza mult si baza sa stii, adica daca tu vrei sa mergi la curse de cai cu un magarush potzi sa ii dai tu ce vrei de mincare ca tot nu ai nici o sansa..
cind am adus eu masina la inceput m-ai provocat sa iti promit ca nu o sa castigi niciodata la D , am de gind sa ma tzin de promisiune!

WPP 11-08-06 16:47

Quote:

Originally Posted by pepy
conteaza mult si baza sa stii, adica daca tu vrei sa mergi la curse de cai cu un magarush potzi sa ii dai tu ce vrei de mincare ca tot nu ai nici o sansa..
cind am adus eu masina la inceput m-ai provocat sa iti promit ca nu o sa castigi niciodata la D , am de gind sa ma tzin de promisiune!

Crezi tu ca baza este importanta??? Eu zic ca te inseli... exista "magarushi" care au reusit sa faca ceva si nu cred ca este cazul sa dau exemple.
Sa sti ca un urs turbo facut bine te cam linisteste pe 400m cu tot cu nos-ul tau. Pacat ca nu am posibilitati financiare sa iti demonstrez cum poate sa traga un urs 2.0 turbo ( asta ca sa fie la D ), poate anul viitor.

P.S. Nu imi aduc aminte sa te fi provocat si nici nu am nevoie de o cupa ca sa stiu ca imi trage bine masina!!!

Achim 11-08-06 18:20

pt mine e clar... atata vreme cat Speedster'ul nu se va lua "la tranta" cu altii mai mari nu o sa avem nici o sansa in aceasta grupa...

nu vreau sa denigrez acea masina in vreun fel... e o masina care a fost special conceputa pt asa ceva... cand mi-am luat Honda am fost sa vad si un Speedster inainte da' m-am gandit ca o sa fie singura mea masina si nu imi permit sa renunt la anumite dotari...

pana la urma... cum ramane... cu NOS sare Opelul o grupa ori ba ?!

p.s.: un Astra cu motorul de pe Speedster sper ca esti constient ca nu are treaba cu castigarea grupei D... asa ca parerea mea e ca tu ai un mare atu in greutate si aerodinamica ;) oricum... felicitari inca o data pt alegerea facuta si stii bine ca nu sunt genul care sa se oftice... ci prefer sa "imbratisez" adevarul... si anume ca nu o sa am sanse cu tine in grupa :p

WPP 11-08-06 18:58

Quote:

pana la urma... cum ramane... cu NOS sare Opelul o grupa ori ba ?!

La Oradea a avut nos si s-a dat la D

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning