![]() |
Re: Urs 2.5 vs +-200 cai
Quote:
in sfarsit aflu si eu cat de tare fuge TypeR-ul lui Akimoto... il cunosc, si din cate stiu are evacuare si un chip destul de slab... |
Quote:
CAI, suspensie sport, si cauciucuri pe 40 in loc 45 |
Quote:
suspensia este sport si intr-adevar are si alte cauciucuri ;) |
Quote:
CAI = Cold Air Intake ;) Din cate am inteles filtru este pe undeva prin spatele bari |
Salutare,
Acum am ajuns de la bucuresti.. Respect pentru WPP, HAI si HUT, super ursii .. bv .. WPP, trage grav ursu.. m-ai facut.. de nu mai stiu de mine.. super!!! Asta e frate, cand nu am cu cine sa ma dau in Craiova, mai vin si pe la voi.. v-am mai zis.. la noi sunt numai aiuriti.. v-am pupat.. RESPEKT!:twisted: |
Sunt masini tari si in Craiova- crede-ma pe cuvant :)
|
Tot respectul pentru cei 3 ursuleti ! :D A fost super tare si a meritat drumul pana acolo ! Baieti de nota 20 ! Tot respectul pentru cine merita ! WPP , HAI , HUT ! Bravo !
P.S. Maryo , sunt masini tari in Craiova dar cei de la categoria lui Mihai(AcSchnitzer) o cam dau cotita ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
acum eu va spun ce am auzit si eu, desi nu mai imi fac iluzii... |
Quote:
cind am adus eu masina la inceput m-ai provocat sa iti promit ca nu o sa castigi niciodata la D , am de gind sa ma tzin de promisiune! |
Quote:
Sa sti ca un urs turbo facut bine te cam linisteste pe 400m cu tot cu nos-ul tau. Pacat ca nu am posibilitati financiare sa iti demonstrez cum poate sa traga un urs 2.0 turbo ( asta ca sa fie la D ), poate anul viitor. P.S. Nu imi aduc aminte sa te fi provocat si nici nu am nevoie de o cupa ca sa stiu ca imi trage bine masina!!! |
pt mine e clar... atata vreme cat Speedster'ul nu se va lua "la tranta" cu altii mai mari nu o sa avem nici o sansa in aceasta grupa...
nu vreau sa denigrez acea masina in vreun fel... e o masina care a fost special conceputa pt asa ceva... cand mi-am luat Honda am fost sa vad si un Speedster inainte da' m-am gandit ca o sa fie singura mea masina si nu imi permit sa renunt la anumite dotari... pana la urma... cum ramane... cu NOS sare Opelul o grupa ori ba ?! p.s.: un Astra cu motorul de pe Speedster sper ca esti constient ca nu are treaba cu castigarea grupei D... asa ca parerea mea e ca tu ai un mare atu in greutate si aerodinamica ;) oricum... felicitari inca o data pt alegerea facuta si stii bine ca nu sunt genul care sa se oftice... ci prefer sa "imbratisez" adevarul... si anume ca nu o sa am sanse cu tine in grupa :p |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning