![]() |
Re: Machete din carton...
8 Attachment(s)
Sper ca nu deranjez pe nimeni daca postez cateva poze cu machetele realizate de mine...sunt tot din carton!!!
Cea rosie inca nu e gata,tr.sa-i fac si accesoriile. |
Asa ceva chiar nu am mai vazut. FELICITRI. :shock::shock::shock:
|
esti un super amice....e chiar unic....crede-am ca e din fier vopsit in culoare mata...apoi mi-am dat seama ca esti un geniu:D......felicitari
|
4 Attachment(s)
Va multumesc pt.aprecieri!!! Am terminat-o si pe cea rosie...YAMAHA YZF R1
|
esti un geniu amice.....faci numai motociclete?sau si masini?...felicitari si bafta in continuare;)
|
incerc un Subaru Impreza WRC 2006 la 1/18
|
poate incerci si la 1.24.....bafta la subaru si la restul;)
|
Superb :shock: felicitari pentru munca depusa si tine-o tot asa ! :shock:
|
2 Attachment(s)
|
BMW Sauber F1.09 work in progress
6 Attachment(s)
constructia unui bmw sauber f1.09 din carton
cateva poze cu etapele de constructie: Attachment 1110239Attachment 1110240Attachment 1110241Attachment 1110242 Attachment 1110243Attachment 1110244 |
1 Attachment(s)
renault fuego :D
|
1 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer 8)
|
4 Attachment(s)
Pun si eu macheta mea din carton.
E un troleibuz Mercedes Benz O305GT #921 care a circulat in Brasov in perioada 2000-2004 |
dupa ce am citi topicul asta post cu post am ramas pur si ismplu :|...acum ca tot e perioada asta de sarbatori si este mai mult timp liber ..ma apuc si eu de o macheta de carton:) cu rabdarea mea"bizonica" care din pacate nu prea este...dar incerc...felicitarile mele celorlalti useri care au realizat ceva pana acum!!
|
4 Attachment(s)
Sa va mai arat si eu micile mele aeromodele, le-am primit (confiscat :lol: ) de la o colega de la birou. Nu sunt din carton, dar m-am gandit ca se incadreaza bine aici pentru ca pot fi reproduse din carton cu usurinta. Cele din poza sunt dintr-un material precum cel din care sunt facute cartelele de telefon.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning