![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
Cu bertone cat a fost diferenta?, ca as vrea si eu cu el si cu 2.5 24V dc se poate :P
|
bertonele mi-a dat o masina.....dar trebuia sa mai incerc o data...
24v i-a dat o masina......iar eu am luat de la 24v prima data o jumate de masina si apoi a fost cu o bara in fata... ciudat.... vino la urmaroarea etapa ca sigur baiatul nu refuza.....desi stiu ce poate CZT-u.......:) |
Binenteles ca nu refuz:D....pentru ce distractie a fost aseara abia astept o noua sesiune;)
La faza cu bertone-le turbo cand am vazut ca te-a batut era sigur ca mi-o iau si eu, insa am avut o plecare foarte buna si l-am facut:D Noi doi o sa ne tot dam....aseara am batut eu...data viitoare nu se stie...suntem foarte apropiati....oricum distractie sa fie:D |
si la valcea a inceput sesiumea de...liniutze....
aseara a fost bahaos mare....;)) bafta jakale......c sa zic....SPARGE-I!!!!!!!!:))))))))) |
Hai ca asta e buna, pe mine de ce dreq nu m-atzi chemat?????
Veneam cu Dieselul....poola mea! Astazi scot ursul la plimbare la B....e greu dar nu imposibil:rolleyes2! |
ce viata frumoasa e la voi la Ploiesti...a fost super; chiar nu ma asteptam sa fie si cotetzul meu acolo cu voi; cu Ady a plecat el f bine si eu f prost...avea pe tr1 si 2 3,4 masini...abia astept data viitoare :)
Jakal parca tu cu Ady v-ati dat si cu spatele o data...cine a castigat atunci? =)) |
Quote:
...cu multa placere |
Quote:
|
Quote:
|
Pai da si tu de veste cand se pune de urmatoarea etapa ca eu vin cu cea mai mare placere.
Bafta! |
Quote:
Quote:
Quote:
Normal ca sunt campion si la liniutze cu spatele...data viitoare sa nu mai stati in spatele meu ca-i belea:evil_laug |
Quote:
|
bravo frumos da de ce nu ziceti de MICA BESTIE AYGO fortza care a facut fata brigazii de la Targoviste:lol::twisted:
|
Quote:
|
cum se anunta vremea maine seara?......o comitem?.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning