![]() |
Ma intreb, daca acum se scrie asa de mult pe acest topic... cum va fi cu 2-3 zile inainte ?
|
nu inteleg de ce sunt off-topic...doar revista apare chiar si-n titlu...
ma interesa fiindca sunt f putine reviste de tuning in rom |
Re:
Quote:
|
nu inteleg.... eu sunt pe topic.am zis despre revista.... 90% stau pe topic.
si petrecera aia unde va fi? |
MARFA
Bravo inca o revista de unde tata atatia banii :D am glumit deabia astept sa iasa si pe 1si 2 sunt prezent akolo :lol:
|
Re:
Quote:
se pare k de la constantza vor lipsi cateva mashini reprezentative .. speram sa fie gata ... pana la show .. dar nu depinde de noi .. sau de mine depinde de oameni si finantze :p |
cu sau fara masini...tot sa veniti..
sa nu dea dreaq sa lipsiti voi din Ct k va ia mama lui jkv :D |
CRED CA O SA FIE...MARFA!
O SA VINA TOT FELUL DE LUME'... |
si masinile stau doar la display??? nu se misca? fara liniute, indemanare...nik?? :shock: :shock:
|
e tuning show!!!!!geez....
o sa fie si amaotri de ceva show :D :twisted: akum...liniutze nu ai cum sa faci acolo....iar indemanare....pe cine mai intereseaza o cursa de indemanare cand 200m mai incolo se intampla tuning...cum zice fratzioru' meu :lol: |
super. Pacat ca esa departe. :(
|
Am inteles unde se tine, cat este biletul de intrare ca vizitator, dar tot nu am inteles pentru participare ce trebuie sa fac ? Am citit topicul de 2 ori si nu am gasit nimic. Daca ma puteti lamuri si pe mine...va multumesc !!!
|
maine se va pune formularul de inscriere si detalii
|
cant wait 2 :dance: :joy:
|
cred ca ajung si eu.... adica incerc sa imbin utilul cu futilul si sa fac o deplasare in interes de serviciu combinata cu show 4tuning. si asa am o groaza de intrebari... n-am mai citit de mult literatura de specialitate legata de masinutza mea... daca tot am ramas cu ea pe cap...as putea sa fac ceva investitii
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning