![]() |
Re: Diverse lucrari/comentarii
8 Attachment(s)
cauciucurile cu bump puteti sa le aruncati la gunoi direct... este o solutie pentru incepatori, dar in nici un caz nu este mai buna varianta cu bump...
am adaugat cateva poze... modelele nu sunt facute de mine... aratati-mi cauciuc la fel de bun, care sa fie facut cu bump map se randeaza mai repede cauciucul facut cu bump, dar nu merita sacrificata calitatea pentru render time, mai ales atunci cand este vorba de diferente semnificative |
asa ... da-te mare.... dak ai cu ce... sunt super misto cauciucele :)
|
Quote:
la inceput si eu faceam cu bump ..... deci oricum cea mai buna ramane cea cu modelatu |
1 Attachment(s)
intr-adevar cauciucurile modelate sunt mai bune calitativ,chestia cu bump map am zis-o pt incepatori ca e mai simpla asa am facut si eu la inceput.chestia naspa la bump map este ca nu da un aspect 3d la textura de aia nu va place voua, bump map-ul e un fel de emboss,lucreaza doar 2d.
|
..........
|
din pacate , v-ray nu stiu sa'l folosesc ... sunt un semi noob :D
|
2 Attachment(s)
yo nu am facut cauciuc....dar am incercat shi yo sa mai avansez...
ma scuzati de proasta calitate a primei poze...o sa mia urmeze randari..sper:oops: |
Quote:
frumos ..............dar incerca sa invetzi sa foloseti vrayu |
Quote:
vreau eu sa invat cu bump..sunt incepator..:( |
30 Attachment(s)
sal am reusti si eu acuma sa ma expun cateva din lucrarile mele... mai vecgi si mai naoi... sper sa va placa... nu-s randarile cine stie ce... dar per sa mearga :P
|
e misto a doua poza cu mazda... dar ai exagerat cu fumul in partea din spate... prea mult tata... hai k asta nu ar fi asa de grav... sa zicem ca faceam un burnout de vreo 2 minute...
problema este ca se vede fun de la rotzile din fatza la o masina cu tractiune spate |
da stiu dar in momentu ama exersam la cum sa fa fuma asa ca m-am prostit si e logic ca nu avea cum sa apara fum acolo dar :P erea o lucrare de learning... :D
|
e de apreaciat ca ai incercat sa faci niste chestii interesante...
dar la ce vad eu aici, iti sugerez sa te apuci mai intai si sa inveti sa modelezi... ia tutoriale... iar apoi pune in practica ar fi bine sa te mai uiti si pe alte forumuri, care sunt orientate strict pe 3D mult succes in continuare. |
Quote:
tutorial cauciuc modelat e cam simplut cauciucul modelat, dar e un inceput... incercati si postati rezultate |
6 Attachment(s)
am vrust sa mi exersez shi yo modelatul....aceleasi probleme majore care le vad yo sunt la faruri shi stopuri....shi mai sunt catavea....:oops:..shi am mai incercat ceva..care imi place mie:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning