![]() |
Re: CALIBRA CATANO
Quote:
|
acum vre'o 4 ani am fost in Spania, mai exact in Benidorm si pot sa zic k am vazut multi pustani cu masini care mai de care mai tunate, mai vopsite, care ieseau in evidenta si chestia care am observat-o atunci la acele masini era acea "lipire", continuare, a barii cu aripile, nu mai vazusem pana atunci. Dupa ce ti-am citit post-urile si ti-am vazut creatiile pot spune k semanau mult cu ceea c faci u.
Iti apreciez lucrarile tale pt k sunt "mai altfel" sa zic asa, ies in evidenta...prin culoarea masinii, originalitatea kitului... mult succes in continuare si la cat mai multe proiecte "mai altfel" ;)...si apropo de copiatul unei masini in realitate, ce sa zic, decat un DA hotarat...astept acea poza cu masina "inspirata" din lucrarile mele iesind din garaju' Custom Car. ;) |
Mai an unmitsubishi eclipse din 96,si nu stiu ce sa fac...sa il tunez sau sa il vind? tu ce ai putea face din un eclipse?
l-as vinde din cauza ca nu se gasesc piese de schimb prea multe. daca cumva ai un eclipse tunat trimitemil si poate il fac... salut |
Felicitari pentru majoritatea masinilor rializate ... Una sau doua nu mi-au placut dar nu conteaza ... Cel mai mult mia placut Ford-ul Focus ala portocaliu cu pictura in aerofrag (presupun) pe capota ...
Tine-o tot asa ... |
Quote:
in cazul in care te hotarasti si vrei sa pastrezi masina ma apuc. ps : poate mai pui niste poze cu vre'o masina care urmeaza sa iasa sau care a iesit...sa ne mai clatim si noi ochii |
felicitari si spor la munca
|
Am eu un Eclipse tunat ... Daca vrei contacteaza-ma pe mess : alkatraz_free90 sau pe mail [email protected] ...
|
nu ai "tunat" un fiat punto din greseala:D:D....vreau sa vad cam ce ar iesi din masina asta
|
Quote:
va multumesc la toti pentru felicitari si chiar daca mai sunt masini ce nu plac ...sa nu uitam ca tuningul este o forma de viata , si fiecare o face cum vrea,asa ca ,astept in continuare opinia voastra. Multumesc... george GMN : vreau sa tunez calibra meu (catano) si m-am gindit sa il fac drift sau import. Iti dau niste idei sa vedem ce iasa: fata de un toyota supra ;spatele de un mazda rx7; si lateralul fara nici o bara;jentile cu git cromat si steaua in negru mat. Cum o vezi? dificil? astept sa vad ce iasa. salutari la toti. |
cam cat ar costa la tine un tunning exterior(body kitt) pentru un calibra,as vrea ceva finutz si de bun gust,imi plac foarte mult mashinile facute de tine.Imi poti da un pret estimativ,poate dau o fuga in spania ca aici risc sa raman fara ele la primele gropi.Mersi and keep it up ;)
|
Quote:
interesanta combinatie, ar iesi ceva unicat. e cam dificil, da' nu promit nimik. numai bine. |
am auzit ca ai un opel astra f si ai inceput sa il si modifici l-ai terminat?bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning