Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

aleks 29-03-06 12:41

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

prima fata cu care o faci... mmm nu te leaga multe de ea...
dar prima iubire..
n-o uit...
nush ... dak ne-am reintalni n-as fi sigur k as rezista in fata unor eventuale avansuri...
dar in rest... e inkisa somewhere deep in me..

Leutzu_ 29-03-06 16:33

Am trecut si eu prin asta...era si prima cu care am facut-o si a fost si prima iubire...am uitat-o destul de greu..am suferit mult dupa ea (am fost aproape 5 ani impreuna), dar acum dupa 6 luni sunt cu alta fata la care tin si mai mult, iar "fosta" mi-a propus sa ne impacam...cu greu am rezistat tentatiei dar acum mi-e mai bine cu actuala.

Spark 06-04-06 13:38

hmm ... oare catzi s-ar impaca .. cu acea mare iubire de demult ... si dak a trecut destul timp de cand ati fot impreuna ...
i know i would .. da` numa cu the one and only care a fost ... :(

aleks 07-04-06 02:50

mare tentatia... dar... deobicei nu e decat o umbra a ceea ce a fost.. ( relatia, nu fata) ,,, pt k timpul trece si optica amandurora se schimba... nu se mai intampla acea scanteie, acel ceva care transforma o relatie oarecare intr-o relatie de vis... in ACEA relatie cu ACEA femeie...THE ONE & ONLY

Psycho 07-04-06 13:22

Quote:

Originally Posted by aleks
dar prima iubire..
n-o uit...
nush ... dak ne-am reintalni n-as fi sigur k as rezista in fata unor eventuale avansuri...

aici ai dreptate ... dar intotdeauna trebuie sa fii optimist si sa t gandeshti k ce ai langa tine este de 3 ori mai buna decat cea care te`a parasit / ai parasit`o ... si intotdeauna nu incerca sa compari ce ai cu ce ai avut si tot asa e cea mai mare gresheala ...

Spark 07-04-06 13:47

[QUOTE=Psycho] ... dar intotdeauna trebuie sa fii optimist si sa t gandeshti k ce ai langa tine este de 3 ori mai buna decat cea care te`a parasit / ai parasit`o ... QUOTE]

oare asta nu e doar ca un fel de consolare ? ca sigur e mai bun si din astea ? sau gandu` asta il folosesti atunci cand iti mai amintesti de ce a fost ...

anyway ... nu ma luatzi in seama ... ca eu tot dupa fosta is nebun .. ;)

aleks 08-04-06 13:10

Quote:

Originally Posted by Psycho
nu incerca sa compari ce ai cu ce ai avut si tot asa e cea mai mare gresheala ...

sa stii ca ai mare dreptate aici, sa nu faci comparatii k nu merita...

orlando 08-04-06 23:40

Quote:

Originally Posted by aleks
dar prima iubire..
n-o uit...

foarte mare adevar ai spus aici!
eu si acum ma mai gandesc la prima dragoste a mea adevarata...cat de infantil eram...cat de copil eram...si uite ca si acum imi aduc aminte cu zambetul pe buze acele momente petrecute de ea...
prima dragoste este ceva ca prima masina in care te urci...o ti minte toata viata...nush asa este facut sa ramana intiparita...si nu imi displace asta ptr ca ma mai amuz si eu cand imi aduc aminte!
daca ar veni acea fata la mine sa imi propuna ceva...nush daca as refuza-o sincer!

Mustang 09-04-06 12:00

depinde care a fost motivul despartirii ;)
daca vine prima dragoste la mine...nu cred ca o sa fie naiz...
adik ... refuz 100%

Spark 09-04-06 22:16

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
depinde care a fost motivul despartirii ;)
daca vine prima dragoste la mine...nu cred ca o sa fie naiz...
adik ... refuz 100%

dak u de ce te-ai despartzit ... dak esti asa 100% convins ca ai refuza-o ...?

Mustang 10-04-06 11:18

formuleaza din nou intrebarea sau explica-mi la ce te-ai referit prin postul de mai sus :D

Spark 10-04-06 14:36

tu din ce motiv te-ai despartzit de ea ... sau ea de tine ... (motivul rupturii)
u ai spus mai sus ca ai refuza-o sau k nu ai refuza-o ... 100% ... ca nu am inteles prea bine ..
eu din ce ai scris mai sus am inteles ca dak ea ar veni la tine .. u ai zis NU categoric ... si de aceea te-am intrebat ca din ce motiv v-ati despartzit
(grea mai ii limba asta romana ... :) :) :) )

Mustang 10-04-06 16:20

1 la mana - as refuza-o 100%
2 la mana - sa-tz pun problema asa: am vrut sa fac dragoste cu ea...m-a respins pe motiv ca nu era pregatita. dupa 2 saptamani aflu ca s-a culcat cu altul. punand-o in fata faptului implinit, a recunoscut ca a facut-o cu altul, iar ca bonus...mi s-a destainuit ca era 4 baieti deodata ;)

acum stii si motivul rupturii...si motivul pt care nu as ierta-o niciodata pt asta ;)...ma rog...cred ca faceam fata daca imi spunea ca s-a culcat cu altul...(in timp)...da'...sa se joace in felul ala cu mine/noi ?? era innaceptabil !

ESPinoza 10-04-06 16:38

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
1 la mana - as refuza-o 100%
2 la mana - sa-tz pun problema asa: am vrut sa fac dragoste cu ea...m-a respins pe motiv ca nu era pregatita. dupa 2 saptamani aflu ca s-a culcat cu altul. punand-o in fata faptului implinit, a recunoscut ca a facut-o cu altul, iar ca bonus...mi s-a destainuit ca era 4 baieti deodata ;)

acum stii si motivul rupturii...si motivul pt care nu as ierta-o niciodata pt asta ;)...ma rog...cred ca faceam fata daca imi spunea ca s-a culcat cu altul...(in timp)...da'...sa se joace in felul ala cu mine/noi ?? era innaceptabil !

da nasoala treaba.. nasol tare

Mustang 10-04-06 16:39

oricum ... a trecut...
in mare parte ranile s-au inchis...
stii tu...a fost prima dragoste...si prima de la care mi-am luat-o in barba asa rau... ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:07.

- Copyright 2026 4Tuning