Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

Psycho 24-09-04 09:58

fratzilor ce tot abertatzi cu ferarriul` k i`o da o dacie k i`o da un cielo .. frate ... oricat de dus si de jaf ar fii ferarriul ala e FERARRI .... wake up .... in leg .. cu hvb`ul .. are motor de 1.6 carb dublucorp .. si ... statzi calm k mashina nu duce chair asa de mult .. si omul are o manie .. cand se da .. fura startul d fiecare data .. asa k ... mucles ..

futix esti dus

x-28-TRA 24-09-04 10:03

ah deci baiatuu e furacios ??????eu unu m-am dat cu el cu 5 persoane in masina si i-am dato:))))))))))))))) :evil: :twisted:

Psycho 24-09-04 10:07

ihimz :peace: stai calm k omu fura la greu si nu o zic eu o zic si tov. lui .. acum vre`o 2 seri s`a dat cu un renault 19 ... si el pleca primu` .. si i`o dadea lu ala .. cand n`a mai plecat primu` sa tzinut cu greu dupe renault ... dar era juma d metru cel mult .. nici macar un bot .. dar ... a plecat corekt

Psycho 24-09-04 10:10

cica acu vre`o 4 zile al metro au facut baietzii bahouse si cica s`ar fii dat HVB`ul cu un BMW si i`a dat`o .. cam greu de imaginat ptr k .. m`am dat si eu cu el si s`au mai dat multzsi ... daca el a dat`o la BMW ... tu sau eu cum facem BMW`ul .. muci ... :) ... oricum .. nu cred pana nu vad cu ochii mei ... k lumea vorbeshte si fabuleaza :D ...

x-28-TRA 24-09-04 11:32

ce bmw ma a facut ala?????ca eu am auzit ca si pe mine ma facut :)))))))))))in visele lui : :twisted: al aminte ma
dar unde ii gaseste asta ca eu daca zic la cineva sa dea o linie nu vrea
:((((((((( :cry:

ct77pia 24-09-04 13:25

daca l prind il rup cu bataia era sa ma fac praf azi conduce prost periculos si cred ca ii pun si o \"pila' la permis

CT-87-ADY 24-09-04 16:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
daca l prind il rup cu bataia era sa ma fac praf azi conduce prost periculos si cred ca ii pun si o \"pila' la permis

:) lool saracu`!

CT-87-ADY 24-09-04 16:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
dmx dacia aia fuge bine dar daca baiatu nu mai da asa in ea poate o sa il mai tzina ,masina fuge bine de tot ptr o dacaie dar eu unu daca as avea un cielo si m-ar face eu unu as da foc la masina :))))dar marea majoritate nu stiu sa mearaga cu masina adica stiu sa apese pe acceleratzie si atita :)))acea masina cica avea 140hp dar cred ca erau magarii de mergea asa de prost ,el se mindrea ca ma facut si cind i-am zis ca eu am 75 de cai a inceput sa zica ca masina lui e limitata si ca nu stia pew sa ii dea ,plus ca ala fura startu rau de tot :))))))

Ce mashina?
Shi \"pew\" ala cu Vectra Argintie? :?

Psycho 24-09-04 16:28

copii mah copii ...

mie imi place de el .. k face si drege si e singuri care mai rupe mashina aia pacat d ea ... nu`i doresk vre`o data cum a patit`o un preten d`al meu in buc ... un BMW ii taie fatza el sa da la el ... nush ce .. il alearga si pe nush ce bulenard ajunge in paralel cu el .. lasa geamu jos si .. il injura p`ala alea alea .. bmw cu geamuri negre ... si ala lala geamu jos si scoate pistolu` p geam ... omu meu din instinct trage de volan si de frana de mana .. face 180 de g si dai cu scartzaiala si fugi :)

D_M_X 24-09-04 20:00

Tra cine ti-a zis ca dacia aia are 140 de cp.(cel putzin asta am inteles eu din msg tau) IAr u mai taie cu cei '75 de cp la masina ta. Psycho asta era in filmul 2f2f serie limitata cumva? Hai mai baieti terminati cu povestile si vrb de lucruri realiste nu basme ca nu suntem la gradinita

CT-87-ADY 25-09-04 07:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Tra cine ti-a zis ca dacia aia are 140 de cp.(cel putzin asta am inteles eu din msg tau) IAr u mai taie cu cei '75 de cp la masina ta. Psycho asta era in filmul 2f2f serie limitata cumva? Hai mai baieti terminati cu povestile si vrb de lucruri realiste nu basme ca nu suntem la gradinita

Dacie cu 140 CP??? :lol: :lol: :lol:

Psycho 25-09-04 09:00

DMX frate cum m`a mintzit el p mine va mint si eu p voi .. el mi`a zis ... k dupa aia a stat si s`a gandit daca ala era bricheta sau pistol adevarat si povestea a fost confirmata de un tov. care ala nu minte .. deci eu cred k e adevarata ... + k de atunci omu s`a linishtit ...

apropo de intreceri ... aseara .. undeva in orash ...

golf GTI cu toyota celica .... -> la ingeninchiat golfu pe toyotar ...

opel cu opel -> unu din opel`uri s`a afirmat :) ...

in orash .. apoi ... calibra cu opel :) .... se cam ducea calibra la 17- pe tomis :) .... hmzz ... cam atat :) mai vedem si in seara asta daca ii mai manank talpile pe baietzi ...

BIZ 25-09-04 09:03

baa gata ca ma ofticati :((((:P eu stau pe ic bratianu pe la big pe acolo si nu am parte deloc de actiune :(((
care vrea ap aici si sa imi dea pe tomis?:D

Psycho 25-09-04 09:10

da frate da daca stai pe tomis nu potzi sa dormi k trec ashtia cu motoare .. trece sad`u .. trece GNT`ul ... trec toti tampitzii si nebunii ... la - 2 - 3 noaptea .. k n`au somn si ragaie tobele .. ceva de speriat .. si nu potzi sa dormi si faci cearcane :D

BIZ 25-09-04 09:18

nu-i problema de cearcane ca si asa fac sport de 6 ani juma (tenis de camp) si am destule :P
cat ca circula noaptea eu le-as da o sugestia, iar din asta nebuna :lol::lol::lol: ................ sa isi inregistreze sunetul motorului pe un cd sau caseta cum toarce pui in in cd-plyer/ casetofon de caz si dai la maxim :lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning