![]() |
Re: BMW se da pe "verde"
Ireparabil - cuvantul este ales cu grija.
Ce masina conduc eu - vezi la avatar. Problema mea cu tipul ala de abordare exclude din start masina. Argumentul xx este tot xx indiferent de ce ziceti voi - imi provoaca in cel mai fericit caz o grimasa amara. Argumentul suprem al lui este - fix nul. Asa cu sunt fanaticii bmw sunt la fel de bine si tabara adversa. Pt cei care au gura mai mare si plamanii cei mai tari sa abereze pe tema XX rullz, yy sucks .. le urez o viata exact la fel de palpitanta ca si argumentatia lor penibila. Iar bonus, in ro BMW si'a capatat stigmatul de masina suprema, visul suprem pe care un coca ,odata ce si l'a implinit.. se considera ca a atins apogeul . Masina in discutie arata interesant ca orice alt proiect si aduce plusuri cat si minusuri . Este conceptia BMW despre viitor.. foarte bine. Altii au alte conceptii poate care se bat cap in cap cu ce se prezinta aici. Dar vorba cantecului .. BMW e tot BMW :lol: .. patetic |
Quote:
|
eu zic sa depasiti faza asta
|
Quote:
|
=)))=)))) hai la culcare toti ca prea ne dam cunoscatori de masini nb ca e tarziu
|
Quote:
|
Quote:
|
ba albatros nu intelg dc numai tu de aici esti tzapul ispasitor cu toti te pui in gura si etc da mai veziti de trb ta ca nu esti tu de la fabrica bmw si gata
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cred ca maine ma duc sa vand actuala masina si sa-mi iau un BeMeWe la 2000 IEURO..ca sa vad cum e senzatia aia de care zici tu..sa dau CLASA..la masini de zeci de mii de euro..dar conduse de oameni mai intregi la cap! o recomandare..am sa iti fac-inceraca sa-ti iei tu o cutie de chibrituri si dute sa depasesti un BeMeWe-u condus de un ..buric al pamanutului..si ai sa vezi ca este dublu satisfacut! on. masina arata super..sunt tari cei de la BMW! |
Quote:
|
Quote:
|
Off - Albatroase tu ai terminat clasele primare ? Scrie nene corect romaneste, daca stii, ca'mi agresezi ochii cu atatea greseli de ortografie. Pe bune daca am vazut scriere cu atat de multe greseli elementare + greseli prin neatentie. Intr'un fel ciudat chiar si remarca asta se incadreaza in contextul pe care incerci sa'l conturezi. Ignoranta.
Ignoranta fata de alte marci, Ignoranta si lipsa de respect fata de co-forumistii de p'aici prin faptul ca'i agresezi si asaltezi cu atatea greseli de ortografie. Hai ca se poate si altfel PS: nu ca mi se pune pate. Frate pana si'n semnatura ta ai greseli de scriere. DUAR NU E X I S T A !. Scrie naibii corect - doar! |
masina arata foarte bine si cred ca se poarta pe masura... mereu a existat BMW si restul... iar cei de la BMW au avut mereu grija sa sublinieze asta! este o masina superba alaturi de "colegele" ei de salon, am avut parte de suprize placute din partea acestui salon si il asteptam cu "rabdare" urmatorul! ! !
P.S.: foarte bine spus punctul de vedere mune!!! bv |
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning