![]() |
Re: E46 - kox's coupe
Quote:
|
da arata foarte bine...chiar super da:X si gumele nu is extraordinar de trase deci si eu zic ca ii ok,si numai bine ca ai rezolvat 2 chestii deodata:D poti sa si o lasi joasa dar si sa ai jante late si iesite in afara
eu singura obiectie as avea,dar ii o parere personala si de gust,eu zic ca cel mai bine dau cele cu buza:X un ZW1 rh ca ex,tata lor bafta |
Toate jantele ce le pui tu pe masina stau cum trebe! Felicitari.
|
Quote:
|
Sigur ca facem,oricand,doar ca de data asta adaugam si o tipa,sa fie totul complet.
|
Stau bine jantele , mai ai putin si pe pui pe alea de 750i pe 20 :D
Or sa ramana astea sau le schimbi? |
Interesante jantele...nu le-am mai vazut puse pe e46 coupe...imi par cam mari pentru masina dar n-am ce sa zic...arata intr-un mare fel:D
|
din cate am vazut ii la vanzare...la janta ma refer;)deci eu zic ca vor urma altele...oricum si astea dau bine dar are el un set care ii mult mai misto:P
bafta cu ea si astept pozele mai ales daca se anunta si o tipa:X |
Pentru un design complet ai nevoie si de pragurile de M....cel putin eu cand am montat pachetul M, de praguri am fost cel mai incantat:D
|
ce suspensie reglabila pe intaltime ai ? si cat ai dat pe ea ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 la mana 19 sunt cam mari in general pentru e46 , nu ca ar atinge , dar sunt prea mari fata de caroserie , 2 la mana , in romania chiar nu ai cum oricat te ai chinuii sa nu dai intr o groapa sau ceva si sa faci ori pana ori direct o janta praf.
un model pe 18 eu zic ca te ar avantaja cel mai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning