![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
Quote:
|
2 Attachment(s)
Tocmai am luat-o de pe Ebay.
911 (997) GT3 Mk.II (Relift) 2009 Dealer Ed - Norev. Doar 2 momentan in lume :-P (sunt sarcastic ,sapt viitoare va fi in stocuri :-) ) Urmeaza sa se lanseze pe piata si ca hobby version pe galben in aprilie 2010. |
Cu ce difera fata de modelul de la Aa, stiu ca acela este RS, am vazut ceva deosebiri la eleron?
|
foarte frumos exemplar
bravo! |
6 Attachment(s)
Quote:
Estetic vorbind ,spoilerul fata e diferit ,are pozitii cu leduri (ca la modelul Carrera 2nd gen.) ,spoierul spate la fel e diferit ,eleronul iarais ,stopurile care sunt cu leduri ,interiorul putin modificat ,iar motorul a fost inlocuit cu un 3.8l (de la clasicul 3.6l) cu o putere marita la 435hp (de la 415). De asemenea are si modelul nou de jante (RS2) impreuna cu noul sistem de prindere derivat de la modelele race intr-un singur prezon central. Cateva poze ca sa vezi diferentele: (cel alb e 997 GT3 prima generatie ,iar cel rosu a doua). :) |
Da foarte mari deosebiri.... :)))
Se repeta rau Porsche... daca asta e face-lift in care schimbi... cam nimic.... nu au inspiratie baietii. :( |
Quote:
|
Merci de informatii, m-am lamurit cum sta treaba, cred ca ma multumesc doar cu GT3 RS de la Aa
|
Quote:
Cu placere Model Collector. |
nu neaparat forma alex, ci autoturism sport. 911 e una dintre cele mai mari legende, alaturi de mai batranul Corvette... as baga si SL-ul in oala:)
|
Quote:
Mi se pare super ok ce a scos Porsche in ultima vreme:-) Adica dupa cum a mai zis cineva aici, asta e traditie! Pentru asta apreciez destul de mult Porsche, pentru ca s-au pastrat desingul vechi, cu mici modificari in ani care inca face ca Porsche sa fie o marca destul de apreciata (chiar daca din cate stiu nu are foarte foarte multi fani, asa am auzit, nu zic ca Porsche ar fi nashpa). Un exemplu ar fi si la Ferrari: adica toata lumea stie CE ESTE (marca) cand vede o masina (fie ea Porsche, fie ea Ferrari) |
Porsche ramane Porsche,daca i-ar schimba designul integral,ar avea mult de suferit ca imagine,iar penultima generatie a avut de suferit la inceput,asa ca revenirea la farurile rotunde mi s-a parut foarte reusita,atat timp cat imbina elemente moderne(leduri)cu cele clasice:D
|
2 Attachment(s)
Acum chiar ca e premiera nationala :)
In sfarsit: 911 (997) GT3 MK.II 2009 - Norev Delaer Ed. Nivelul de detaliu la ultimele machete de la norev e din ce in ce mai aproape de AutoArt dar la jumatate de pret. E superb facut GT3-ul acesta ,nu ma asteptam. Poze mai multe pe maine. |
Hai cu asta ca pare tare frumoasa!
|
Deci vad ca a ajuns bijuteria cu bine. Din poze pare superba, cel putin la exterior, parca mai ceva ca un AA. Oricum, asta merita un set mare de poze:D
ps: dupa ce faci prezentarea la GT3, nu prezenti te rog ce mai ai Exoto in colectie? te rog mult, oricare dintre ele sa vad cat de frumoase sunt.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning