![]() |
Re: Ford Mondeo MK1 1.8 TD - :X
2 Attachment(s)
Cu parere de rau nu am mai facut poze la masina insa am niste super vesti cel putin pentru mine sunt extraordinare:D
Am gasit dupa lungi cautari kitt RS insa este incomplet... lipseste bara fata care sper sa o gasesc :| (cei cu mondeo mk1 stiu cat de greu se obtine) Kitt-ul cuprinde 2 praguri laterale + aplica spate (se lipeste peste bara originala fara difuzorul spate) Kitt-ul este original :D Mai am inca o lista cu bunatati si totodata si upgrade insa astea le voi achizitiona saptamana viitoare sper eu : - fuzete spate pentru etrieri - etrieri 2 bucati spate - 2 bucati discuri - bratele spate - cablu frana de mana Toate astea de pe un Mondeo mk2 2.5v6 pentru a face conversia din tamburi la discuri :D Partea a 2 de upgrade-uri ar fi cam asa , tot de pe acelasi Mondeo mk2: - brate fata care la prima vedere par mai groase - arcuri + telescoape spate Deci mecanica va fi toate de mk2 la fel ca si interiorul :D Lista de cumparaturi ce va urma pe langa cele enumerate sus ar fi cam asa : -praguri tabla noi -segmenti aripi spate (pe care vreau sa le evazez insa foarte putin cat sa nu mai atinga rotile) -tabla galvanizata sau ceva sa fie rezistenta la rugina pentru podea care este cam mancata. -capota fata ( a mea ii cam valuri toata bine ) la care va fi facut acelasi stil de bad-boy -aripa dreapta Alte ideei: -posibil lupe pe faza lunga aici inca is in dubii -eliminat catalizator (intermediara e de mult disparuta) -sa-mi confectionez o bara intre telescoape fata si poate si spate -sa schimb kitt-ul ambreaj cu tot cu volanta (il am aproape nou) -oglinzi electrice -geamuri spate electrice -bord cu turometru :-):-):-):D:lol: da ... nu am turometru de atata timp -schimbat iluminatul interior pe alb toate ledurile verzi + unele rosi (gen audi) -sa schimb cablurile la muzica -folie rosie stopuri -sa las masina mai jos cam 1 cm fata si vreo 2.5cm spatele (cu suspensiile noi pe fata masina a cobor 1.5-1.7 cm) Cand gat cu inmatriculatul la Lupo intra in operatii fordul va fi din nou dezechipat pana la tabla , motor dat jos etc... va fi revopsit si cred, cam asta ar fi lista. PS sper ca nu v-am plictisit desi sectiunea Ford este moarta |
Quote:
salut, apropo de catalizator am si eu o intr: mi-se aude un zgomot in el, ce se intampla daca il dau jos( renunt la el)?? ms |
Quote:
|
;)) super achizitiile :)
Poi ce sa zic spor la treaba si ma oftic ca suntem asa departati :)) ca as fi venit sa pun osu la treaba sa te ajut si sa imi faci si mie rotile :)) cat despre vopsit la ce bani se invarte operatia pt masina ta ? |
Quote:
De vopsit doar vopseaua ma va costa care de data asta sper la un negru mai special, insa sa vedem... parca as face-o negru metalizat inca nu stiu... iar vopsit eu il voi face :D Daca mi-as gasi si bara fata as fi printre cei mai fericiti posesori de Ford:D As ruga un moderator daca poate schimba numele thread-ului in: Ford Mondeo mk1 1.8TD RS style :twisted: |
daca ai cum estimativ sa imi spui si mie cam cata vopsea intra in masina mea si un pret daca o faci tu :D
si un sfat daca sa imi vopsesc tot farul negru in interior :-s |
Quote:
Legat de far da vopsestel negru arata foarte bine, agresiv.... Poti vopsit tot fara oglinda farului:D insa si acolo partea de jos cea cu striatii merge neagra :D |
bara fata gasesti pe ebay.co.uk Item number: 200817225992
eu am gasit bara fata si spate la cineva pe masina in Hunedoara :D sper sa vrea sa le dea si mai trebuie sa fac rost de praguri :) |
Quote:
La ce bani ai luat barile? Niste poze imi poti pune? Eu am dat exagerat de putin!!! |
inca nu le-am luat :(
nu e hotarat omul, sa le dea jos sau nu de pe masina :( si de pe ebay daca vrei sa iei iti spun cu cine poti lucra sa aduca in tara piesele cu transport ieftin la 10 lei/kg de acolo am luat eu farurile si pot sa zic ca am iesit binisor |
Quote:
|
am vazut ca vrei sa vopsesti masinuta
ce zici daca ai face-o alba? ar arata sex cu jantele rosii si in plus albul face contrast mai usor cu orice |
Quote:
Negru si vreau perle/fulgi mari de rosu in ea sa fie mai "speciala" :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning