Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

dsign 29-01-06 15:13

10 Attachment(s)
desi a fost suuuuuperrrrr frig, in acest we am lucrat la un Cielo. Bord albastru, butoane si panou climatizare cu rosu, blocul de deschidere geamuri electrice, model rominesc fara lumini a fost adaptat si a primit leduri rosii, butoanele din bord se aprind cu albastru atunci cind sunt activate. Durata : 12 ore de munca migaloasa :) Iata ce a iesit:

TheMadMan 29-01-06 15:17

super frumos....
cand se incalzeste iti fac o vizita cu cliou'

SORAN 29-01-06 15:17

3 Attachment(s)
Si un TICO cu rosu ;)

mertan 29-01-06 16:22

ati facut pana acuma un urs? aveti ceva poze?

dsign 29-01-06 20:42

am facut un septar din '94 dar din pacate n-avem poze.

B-14-BYE 29-01-06 21:12

sal

am vb pe mess. am uitat sa iti zic cand am venit la tine de tiam instalat netu. ma astepti zilele astea :peace:

dsign 01-02-06 00:55

6 Attachment(s)
un mastodont, o uritenie care-mi place la nebunie. urit si rau, s-a lasat \"mangaiat\" de manutele mele. Nissan Patrol, turbodiesel 250 cp, o adevarat uzina de forta, diferentiale de competitie, multe gadgeturi utile in drumetiile prin terenuri virgine, GPS, o super instalatie audio (care da rusini multor masini cu pretentii de pe aici - fara suparare)

am facut bordul, urmeaza sopurile cu leduri, si inelele de la angel eyes cu leduri alb xenon

ENJOY!!!

ManiakuDWC 01-02-06 10:22

Auzi man da' l-ai facut la el la garaj??? ca ultima poza e in curte la el la service!!!

AudiPerformance 01-02-06 11:37

un passat din 95 poti face? eu am deja ledurile si cam tot ce trebuie pentru bord si pentru cutie (automata) dar din pacate nu am reusit sa gasesc leduri pentru butoanele de pe consola si cele de la geamuri si oglinzi...

ledurile din butoane sunt exact ca alea ce lumineaza ecranul la telefon.. nu am gasit pe nicaieri asa ceva.. voi aveti?

am uitat sa spun ca as vrea sa fac ceva in gen passat dupa 96, adica bord albastru cu display de la km si computer de bord rosu si butoanele rosii si cutia sa fie tot pe albastru!

dsign 01-02-06 22:14

maniaku: da, in service am lucrat deoarece omul n-avea timp sa vina la mine, in plus e foarte aproape de garajul meu acest service... proprietarul monstrului este si proprietarul service-ului... in plus, am avut tot ce-mi trebuie acolo , am reusit sa-mi fac prieteni, si daca vreti, chiar va recomand service-ul respectiv: este service de tinichigerie-vopsitorie, aveau in curte foarte multe masini de ultima generatie...

pt Audi: cred ca stiu despre ce e vorba, insa va trebui sa vad pe viu care-i chestia... daca ai vazut pozele, am lucrat un passat recolta '97 care avea bordul cu verde... deci vreau sa vada retina mea ce ai matale acolo...

AudiPerformance 02-02-06 10:12

Ok atunci saptamana viitoare o sa vorbim sa trec pe la voi!

bano 19-02-06 18:19

lumini

1 Attachment(s)
un bord de dacie are 3 leduri nu eu vreau 4 sau 5 sa lumineze calumea am vitezometru nou dala cu 180 unde gasesc leduri albastre la piese auto zi si mie sau poate mil faci tu si cu culoarea alba ai o poza la pagina 3 ca aia asa vreau si cam cat ma costa ziceai 50 ledu deci 250 cu tot cu manopera am bd de cn 2 cred uite so o poza

dsign 19-02-06 23:13

in primul rind : SCRIE DRACULUI CA LUMEA, FOLOSESTE VIRGULE, CA D-AIA AM FACUT CU TOTII SCOALA...

nu prea inteleg ce vrei sa spui... ai o dacie, vrei leduri din tirg, imi dai mie 250 000 pe ce anume?

ce vrei alb?

eu iti zic asa: nu-mi faci tu mie preturile, pen' ca de cind am zis 5 le ledu' a trecut ceva vreme.

eu iti fac lumina in bord, care te costa in jur de 500 000 lei, ca sa ti-o fac puternica de tot, nu conteaza cite leduri pun...

cadranele ti le faci singur, iti zic eu cum cind facem lumina.

Spor la invatat ortografia limbii romane :twisted:

SORAN 20-02-06 10:06

1 Attachment(s)
Numai pana desfaci bordul la Dacie iti blestemi zilele. Ai vrut puternic costa...vrei becuri albastre, nu mai veni la noi ca aici deja se lucreaza la alt nivel.

Lasand asta la o parte atasez o lucrare a unui bord de Cielo . E cam tremurata ca eram obosit, insa intelegeti ideea!

Mario_Dub 20-02-06 21:14

astra

salut man...pt un opel astra f din '98 cat ma costa sa-mi pui leduri albastre. adik la indicatoare bord si consola centrala. ms anticipat...

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning