![]() |
Re: Tinichigerie si vopsitorie, reparam si daune totale/ Bucuresti
up!!!
|
up!!!
|
Salut , intrebare : am cateva ...indoituri la masina pe o parte GEN ca si cum ar lovi grindina , si aripile fata SUNT valuri cand sta unu mai plinut pe ele .....
as fi interesat cat imi iei sa imi indrepti lucrurile astea ...eventual cu finisat sau nu deoarece o sa o imbrac toata in colant ..si vreau sa o aduc la dunga ! astept o oferta de pret din partea ta EVENTUAL pot veni sa vezi si despre ce e vorba ! MULTUMESC ! |
adresa ,sos,oltenitei linga oraselul copiilor
|
up!!!
|
Salut! Cat ar costa o vopsire integrala a unui Logan (Visiniu metalizat) cu materialele tale? Mersi!
P.S.: Informativ daca poti sa spui un pret +/- ? |
700euro cu totul al meu +cabina (cuptor)
|
Quote:
|
up!!! mersi mult ptru laude
|
Va salut,
Un pret estimativ pt tinichigerie (schimbat aripi fata, trager, fusta spate, pasaje interioare si exterioare aripi spate, podele si ce o mai apare la dezechipare, cu piese noi pe care le asigur eu) si vopsitorie pt masina din imagini. Stiu ca e mai dificil fara a fi vazuta live insa nu o pot deplasa inca. Daca se poate pretul defalcat pe etape (tinichigeria apoi vopsitoria). De asemenea timpul de executie nu e o problema. ms. https://img220.imageshack.us/img220/1080/p9210094.jpghttps://img59.imageshack.us/img59/1834/p9210092.jpghttps://img221.imageshack.us/img221/5685/p9210091.jpg |
un fel de restaurare nu?(totala)nu va pot spune decit vopsitoria,600euro cu totul al meu dar la tabla ,nu va pot spune decit estimativ+-,intre 400,500euro.nu stiu e aiurea sa dau pret pe nevazute,poate e mai mult de munca si am spus mai putini bani ,sau mai putina munca si am spus mai multi bani,veniti cu masina si vb la fata locului.
|
va inteleg perfect punctul de vedere si este f pertinent.
raspunsul dvs atinge toate punctele care ma interesau. e normal sa nu puteti spune un pret decat estimativ pana nu vedeti masina. problema e ca motorul nu e functional acum si nu o pot deplasa decat direct catre atelierul care mi se pare cel mai ok din punctul meu de vedere. mai am de primit 2 oferte dupa care ma hotarasc asupra executantului lucrarii Ms |
e cel m-ai corect asa ms.
|
6 Attachment(s)
salut!am si eu un logan si am mici probleme cu rugina.Ma intereseaza daca poti trata zona astfel incat sa nu mai apara rugina.atasez niste poze ca sa-ti faci o idee si sa-mi faci un pret estimativ.in poze am impresia ca arata mai rau decat in realitate,ms
|
din cauza roti care atinge in pasaj este problema ?cel mai indicat arafi sa vad masina ,iar ptru.reparatie nu are cum sa coste mult dar e mult mai bn sa vad masina pozele nu spun prea multe sunatima si stabilim o intilnire 0740926287.Marian
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning