![]() |
neeeeeeeeah.... dk e sal schimb nul schimb nici mort pe una romaneasca/frantuzeasca....
si care zicea k cielo nu o sa faca fata loganului se inseala rau :wink: |
EU ziceam !!!
|
Re:
Quote:
o sa vedem pe strazi dk e adevarat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
dar voi stiatzi ca Dacia Logan se fabrica in doua modele?.. un model pentru rumani.. si altu pentru export.. :lol: deci va datzi seama.. :twisted:
|
ala pt afara se numeste renault logan
iar cielo este piesa de arta pe langa logan. |
apropo Speeder olcitul de cine e facut???????ca nu mai stiu parca de unii se numesc tot romani asa ca nu mai te lua de dacie si zi ca e proasta ca e facuta de romani mai uitate si la cielo la olcit ....si la altele.......REspekt Speeder si fara suparare
|
Parerea mea despre Logan:
Cea mai urata masina pe care am vazut-o vreodata!!! Eu nu inteleg ceva, au avut atatia desineri chiar nu putea nici unul sa faca un model mai k-lumea??? Un pas inainte la domeniul motor poate, dar la aspect eu nu inteleg cum poate cineva sa cumpere o masina asa de urata!!! Eu nu ii inteleg pe cei care au cumparat un Logan inainte sa apara pe piata, cum poti sa cumperi o masina doar pe poze???? Repet: mai frumoasa era berlina decat loganul |
fiecare cu gusturile lui spre exemplu poate unora le place aspectul...da ai dreptate cand spunei cum pot sa cumpere numai din poze......asta e fiecare face ce vrea cu banii lui .....ah si nu stiu daca arata mai bine dacia berlina......dute la un dealer stai intr-o berlina si apoi urcate intr-un logan si ai sa vezi diferente majore........
|
asa e
loganu are servo si inca juma de metru de spatiu deasupra capului (care nu foloseste la nimic dar totusi il ai) |
Loganu e mult peste Cielo.... Cielo e ***
|
visezi tu.. motoarele k7m si k7j sunt de ***, proiectate in `92.
Cielo e masina pe langa ***-ul asta proiectat pt tari sarace. |
Cum zici tu eu cred ca loganul e mai bun am fost cu amndoua si mie mi se pare mai tare loganul de cat cielo....in plus are mai multe dotari decat cielo
|
cam care ar fi dotarile alea?
iar asta cu loganu ca e mult peste cielo....... eu nu sunt fan cielo, chiar nu imi place masina dar de aici pana sa spun ca loganu e peste cielo....so lasam balta |
C00bra - these are people in denial... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu da io-s chiar curios care-s dotarile alea care le are loganu peste cielo.
poate au inventat astia de la dacia ceva nou care nu se gaseste pe nici o masina apropo loganu NU are discuri ventilate(solnita are) iar discurile si tamburii pe spate sunt cam cat un pachet de tigari. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning