![]() |
Re: E30 - B-45-WAN
nu te supara, niturile cu care sunt prinse pragurile sunt din aluminiu sau din otel ? pentru ca daca sunt din otel ruginesc si ar fi pacat sa se vada rugina pe la praguri.
|
Quote:
|
Quote:
|
jos palaria ! se poate face si in Romania o bijuterie adevarata ! RESPECT !
|
Quote:
|
pentru ce model de m3 e30 sau e30? eu nu am intalnit asa ceva pana acum. poti sa imi dai si mie codul de piesa ?
|
Quote:
|
Quote:
|
multumesc pentru informatie. am gasit si eu. dar undeva la bara fata. tin niste capace.
|
Quote:
|
Hhhmmm, tocmai ma pregateam sa "injur" ca nu mai gaseam pozele, acum am inteles ;)
Cumva il scoti cand e ud pe jos? Pe mine unul m-ar intepa inima. Poti spune cam cat a fost toata investitia? Eventual pe privat. Mersi. Si inca ceva... daca mai ai posibilitatea fa te rog niste poze la lumina in care sa se vada cat mai bine masina, practic ea e vedeta, nu? La interior de ex abia se intrezareste mocheta, care stim ca este mai deosebita. Ai facut un interior deosebit care merita aratat, parerea mea. Bafta. Aaaa, si inca ceva: orice altceva vei alege sa mai faci sa nu renunti la urs. |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari..pentru lucrare..era si cazul sa iasa la lumina...ca de cand sta in garaj...
Frumos ma bucur ca a iesit cum trebuie intr-un final. Acum te asteptam pe la show-uri sa vada si altii "lucrarea" |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning