![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
@andreea...marfa! ...no offence.imi place nr tau de posturi... am ce am cu cifra aia!
|
nebunule eu am 69 la casa :D comunitatea stie ( unii :( )
|
poti sa ai tu si 6969 ca tot nu ma intereseaza...
|
fericirea ta a luat sfarsit :-P
|
:lol:
Bine-asa! Ce se intampla la vara? Se mai face un Bimmerfest tot in acest an la mare? Sau e doar o intalnire pur si simplu la mare??? Sper ca acolo fetele vor conduce in costume de baie ca doar na. It so hot! |
Ma gandesc, dar e greu sa realizezi ceva in sezonul estival din cauza faptului ca este extrem de aglomerat si multi dintre noi vor pleca in concediu cu familia!
Eu personal as opta pt inceputul lunii octombrie, eventual o caravana pe transfagarasean! Visez si eu :-P :D :D :D |
frumos pe trans-fagarasan ;) mergem :mrgreen:
|
puneti si voi niste poze in plm.
|
vezi pe la diverse poze/filme tre!!..s-au pus akolo pozele!!si mai urmeaza!!
|
Quote:
Quote:
v-a raspuns bogdan_wrc super bine. asta e bimmerfest.. Quote:
oricum, asta nu inseamna ca n-au fost si cerculete si drifturi.. poate n-ati fost voi prezenti la momentul potrivit..:twisted: ps: pamantu de pe masina mea oare de la ce era? :rolleyes2 cat despre coloana...cum vroiati voi sa mearga o coloana de 70 masini cu viteza? cand am fost mai putini s-a mers super tare.. pe mine m-a alergat nfs pe serpentine, de a iesit fum din rotile fata (din frane mai exact) 30sec dupa ce am oprit masina.. :D va imaginati voi cum s-0a mers :D |
niste poze
|
Quote:
am auzit si eu treaba q nfs k a ramas intr-un prezon si k mergea pe serpentine q 130-150. doar am auzit nu grantez k e adevarat |
eu garantez ca eram in spatele lui :lol:
|
Gata domne!
Am inteles ce inseamna Bimmerfest! Am inteles de ce s-a mers incet, am inteles ca s-au facut si cerculete si burnuri si drifturi. Daca voi, bimmerii spuneti asta n-avem ce sa mai zicem. Poate la anul voi fi si eu Bimmer si am sa particip cum se cuvine la acest spectacol al BMW-urilor. Va pup pe toti si va urez milioane de kilometri cu masinile voastre!!! PBRMM...PBRMM...PBRMM...PBRMM...PBRMM...!!! |
intr-un fel va inteleg pe cei care ati venit cu alte masini ca nu v-a placut..mai mult ca sigur ca si eu ziceam la fel, daca participam la o astfel de intalnire al altei marci...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning