![]() |
Re: DJ 02 NUE
Quote:
|
Aşa este!...
E pentru siguranţa ta asta! Caută pe forum, pe net, prin reviste că trebuie să găseşti răspuns la īntrebarea ta... Vorbeşte cu băieţii de pe forum care au roll-cage pe maşini ( Morcov, RobertSGM, B 89 WRC, etc ) şi īţi vor spune ei dacă poţi sau nu păstra locurile din spate!... |
in mare parte ai putea sa pastrezi locurile din spate si sa ai si roll, gandestete logic... pastrezi forma din fata pui o bara in dreptul pilonului de la usi si te duci cu bara pe traiectoruia usii.... o sa-it fac un desen sa vezi:P
|
1 Attachment(s)
Adica ceva in genul asta...dar banuiesc ca trebuie omologat,nu?cu itp-ul nu sunt probleme?
|
Păi trebuie omologat!...
|
trebuie omologat daca te duci cu masina la VTM...;)
|
la birocratia care e la noi in tara nu prea vad eu roll-ul ala omologat pe vreo masina.... ca sunt oameni mult prea prosti.... aaa.... da si daca reusesti sa til omologhezi conform cu legislatia o sa trebuiasca sa mergi cu casca in cap sa nu dai cu capu in roll:lol::lol::lol: asta asa ca sa vezi in ce tzara traim;)
|
O sa ma mai gandesc la roll cage-ul ala....sa vad ce si cum....deocamdata ramane asa...oricum legislatia noastra e de cacao....e clar...dar ca idee...montat pe masina as avea un plus foarte mare la siguranta....impreuna cu scaune bune...si centuri....:-)am sa vad
|
1 Attachment(s)
Am revenit si eu pe forum....dupa o perioada cam lunga de pauza....treaba cu roll-ul o sa o las pt mai tarziu....intre timp s-au mai facut niste km cu dracia...care merge bine....modificari noi nu i-am mai adus...i-am facut doar intretinerea saptamanal(cand am avut timp,spalat, ceara....presiune...)...
Nici poze noi nu mai am cu masina....de astazi sunt in Bucuresti....masina e la Craiova...nu o sa o mai vad decat in weekenduri....:-)...pana atunci...incerc sa ma gandesc la noi modificari....poate am ocazia sa ma intalnesc si cu baietii din Bucuresti...sa mai schimbam o vorba... |
de ce nu vi cu masina in bucuresti??? esti student nu?
|
Quote:
|
pai o luai pentru deplasare in bucuresti... veneai la o intrunire ceva de genu:) te duci la cumparaturi faze de genu:) nu neaaparat sa lucrezi la ea:-P
|
Quote:
|
Quote:
mai bine o luai dupa tine o vedeam si noi:) |
Quote:
In afara de suspensie care este in plan....ma gandesc la noi modificari |
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning