![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
si trebe dat jos stopu si vopsit pe dinauntru? sau dai pe dinafara:D? sa imi zici si mie firma de pe spray cum sa cer la magazin:D.
|
Nu stiu ce firma de sprai,intrebi si tu acolo ce tiar recomanda.Se curata semnalizarea pe dinafara, izolezi bine acolo sa vopsesti doar semnalizarile nu si stopurile si iti trebuie putina mana dar in principiu iese.Uitete pe topicul lui mike ca arata acolo cum lea facut el;)
|
am gasit raspunsu. mersi.
|
sa ne apucam draq sa punem si folia pe luneta si sa-ti fac si triplele ca parca e neterminata asa...:rolleyes2
|
te pricepi sa pui folie??? Cat imi iei sa imi pui si mie pe luneta la Golf 4??
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze de pe la joaca,frana de mana rezista:lol:
|
Frumos la joaca nu ? Foarte tare proiectu :) chiar imi place cum a iesit si sincer eu astept cu nerabdare sa vad ce ii vei mai face pe viitor :) . Eu inca mor in casa ca nam carnet :(( da asta e mai am un pic poate o sa prind nitel din iarna sa ma joc si eu :D ca fara carnet nu ma lasa tata
|
ce bine ti-o fi ..ai ditamai ''terenul de joaca'' ;))
|
Quote:
ps:alexe stinge lumanarile alea:twisted: |
S`a cam "inmuiat" pista... :lol:
Bafta Alex cu "mica ta limuzina", te astept pe la bailesti cu ea. ;) Sarbatori fericite! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumoasă surpriză ,acum m-am uitat şi am văzut că ai trecut de la oltean la coreean :lol:, frumos ai inceput, felicitări. Stiu maşina era in Lăpuş după Petrom sau ce peco e ăla, īn fine arăta urāt şi acum arată de nerecunoscut;)
Baftă pe mai departe :D |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Poze de la munte,cat a urcat saraca de ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning