![]() |
Re: M'N'C SPL TEAM
ceva noutati, planuri pt 2012 ?
|
Noutati nu...planuri sunt,tot timpul sunt dar personal prefer sa nu le dezvalui pt ca sunt f multe variabile cea mai importanta fiind finantele(ca la toata lumea).Sa asteptam sa se dezmorteasca putin vremea,sa inceapa sezonul si vedem :).
Multumim de interes. |
Felicitari Basic pentru rezultatul de la Cora 154.1db :)
loudest car cu 2x12 no wall. Ai de gand sa incerci sa depasesti recordul de anul trecut, anul acesta ? |
Quote:
. .Am inceput anul cu 2x12'',de "incalzire", dar cu un SPL EVENT RECORD la Cora Tuning & Sound - Bucuresti, 12-13 Mai 2012: Super 15 No Wall-LOC 1.Szasz Adrian – 154.1db Quote:
. .In orice conditii de competitie ,scopul meu va fi ca si pana acum tot timpul "db+" |
felicitari ;)...cat despre recorduri mai vedem ....deocamdata il detii ...pana ajungem sa-l depasim , daca ajungem , mai trece apa pe dunare :) deci pana atunci il detii si te felicit sincer ;)
|
Quote:
Felicitarile mele inca o data pentru ca le meriti din plin ! |
Multumesc...oricum continuarea oricare ar fi ea va fi tot no wall si tot@50hz sau chiar sub...recordul e @49hz.
Ne mobilizam mai greu dar cand o vom face sper sa fie cu plus,chiar si 0.1db. Pana una alta Mircea participa cu Skoda duminica 10 iunie la Devil tuning 10 la DEBRECEN in Ungaria unde va fi si o competitie car audio unde sper sa fie ca de obicei pe podium. |
Si un LOC 1 obtinut de Mircea la DEVIL TUNING 10 LA HALADO A(3000W) cu 151.1 db in configuratia 1xs3000 si 2x12 rock.Deja Devil tuning ,de fapt concursul audio din ultimii ani de acolo devine o obisnuinta pt romani in a lua cupe.Sa o tinem tot asa.
|
Quote:
|
|
bravo mircea
eu amfost acolo + eu amfacut videoul :) |
Quote:
|
nu pentru ca mi so descarcat bateria :((
|
nimic nimic si pe la noi la cnca... asteptam noi scoruri frumoase de la MNC Team :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning