![]() |
Re: Prezentati-va!
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nume: Stely
Varsta: 25 ani Locatie: Cluj-N. Hobby-uri: multe Masina: SKODA OCTAVIA |
WELCOME..... cunoashtem masina:D...frumoasa
|
Welcome indeed, frumoasa masina, mi-au fugit ochii dupa ea de cateva ori...Very nice, congrats...:)
|
Nume: Vlad (Vladone)
Masina: Opel Astra 1.7 DTI (2002) -in constructie Hobby: Masini frumoase, femei superbe, plimbari cu masina :D :D:p In rest....ii salut pe cei care ma stiu :D |
Quote:
|
Quote:
Oricum.....RUPE LOCU masina aia:peace: Sa ai parte de ea si sa-i faci pe totzi!!!!!! WELCOME!!!! :joy: |
ciao
andrei porecla : cabrron ocupatia: barman masina : astra gsi 2.0 hobby masini femei |
bine ai venit cabron pe comunitatea noastra ;). mai keama prieteni,prietene,ca incepem sa ne inmultim pe zi ce trece 8)
|
salut ! :D
Nume: Paul Location: Cluj-Napoca Varsta:17 ani Ocupatia: elev Mashina: nu am inca :( sper ca vine cat mai repede si ea :D Hobby: pai.. masini, fete, masini,fete, adrenalina si cat mai multa distractie :D |
Salut ! Nume :Razvan Location:Bucuresti Varsta:24 ani Ocupatia:Student Masina:Dacia 1310 Hobby:Pescuitul ,tuning-ul,fete ,...........
|
nume : Adi
porecla : din cate stiu, nu am ::-P varsta : inca in pic si fac 18 :D masina : sper ca o sa dau peste un 80 coupe, dak nu, g3 hobby-uri : masini, sunet si (mai are rost sa zic :rolleyes2 ) mujeros |
Nume: Boti
Nickname: S.p.D Masina:FIAT 128 l Sport (in constructie :rolleyes2 ) Hobby-uri:Masini(tot ce apartine de ele) si in special motocicletele. Ocupatie: Sofer/agent |
Quote:
|
Quote:
si classica si cu potential, sa ai noroc de masina! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning