![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
Quote:
Chiar nu ma poate ajuta nimeni? :sad: |
la ce ora se pleaca din bucuresti?....ca as veni pe bucuresti.... sa merg cu voi pe ploiesti decat pe bran....
|
la 7 ne strangem, pe la 8 plecam..
|
Quote:
|
Quote:
Mai exista un hotel la 400m insa e ocupat complet de un teambuilding :) Sunt multi care vor veni din Ploiesti.. sunt convinsa ca se va oferi cineva sa te ia cu el pana la Cheia. |
Caravanei din Bucuresti i se alatura cumva si cea din Ploiesti? Cred ca ar fi mai tare asa, cat se poate face pe dn1... maxim 1ora.. la 9 am putea fi asteptati la un punct stabilit de catre ploiesteni... ce ziceti?
|
DA !
asta era ideea sa stabilim un punct de intalnire unde ne putem opri sa ne asteptam unii pe altii probabil vom face liste ca sa-i sunam pe cei intarziati :) |
cel mai bine ar fii sa ne intalnim la intrare in ploiesti la hipodrom pt ca este loc mai mult ;) dar ramane sa discutam
|
sa ne explicati exact unde este :)
sa fie totul clar sa nu pierdem vreun intarziat :) |
Am si eu o intrebare: cine sunt oficialii care organizeaza acest eveniment in afara de Andreea ? Nu de alta, dar ar fi bine sa spuna o singura persoana autorizata la ce ora ne intalnim, pe unde o luam, etc. Vad aici mai multi care spun ora de plecare din Bucuresti.
|
Va spun eu !
Ora de plecare din Bucuresti va fi 08.00 ( a se intelege ora la care coloana se pune in miscare) de la Fantana Miorita. Masinile incep sa se stranga de la 07.00, multi vor sa se cunoasca inainte de a pleca la drum. Traseul va fi : Bucuresti - Ploiesti prin DN1 si Ploiesti - Cheia prin DN1A. Nu se va traversa Ploiestiul prin oras deoarece bulevardul principal este inchis in weekend. Cei din Ploiesti urmeaza sa se hotarasca unde se pot grupa ca sa se lipeasca de coloana celor din Bucuresti. |
am hotarat sa intram in coloana fara sa se mai oprim coloana din bucuresti ;) o sa va asteptam intr-un loc pe care inca nu prea l-am stabilit ;)
|
Din Cluj plecam o parte din noi pe la 04:00...intalnirea va fi la 03:00...cred ca la OMV pe Calea Turzii...daca mai sunt clujeni, 0788260701...suna si alatura-te noua :)
|
poate ne intalnim pe la brashov.... cu voi cei din v si centru
|
Sal.Sunt nou p forum si m-am inscris automat knd am vazut tema cu Bimmerfest.Azi sper k imi pot scoate ''ursul''(i-am facut un mic update cu niste praguri+eleron+roti p 15'').Hopefully it's ready.
___INTREBAREA este participa cineva din MS?????: ?: ___ |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning