![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
salut
am un set de stopuri 1300 france cu margine cromata, dar din nefericire partea cromata nu mai exista.. deh 30 de ani si-au zis si ei cuvantul.... ma intereseaza daca poti sa pui crom pe afara ele originale avand crom pe interior.... daca doresti poze cu produsul sa-mi zici sa le fac poze ca sa le vezi |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
|
Quote:
Cauta aftermarket si vei gasii ieftine, nu am matrite si nici numai intentionez sa fac de cielo deci numai fac ! Quote:
Quote:
Ai fi putut preciza aceste lucruri de la inceput , 270 roni distractia. Stima ! Hadobas Peter |
Quote:
Cauta aftermarket si vei gasii ieftine, nu am matrite si nici numai intentionez sa fac de cielo deci numai fac ! Quote:
Quote:
Ai fi putut preciza aceste lucruri de la inceput , 270 roni distractia. Stima ! Hadobas Peter |
18 Attachment(s)
Up^^ cu produsele pentru daciute !
Am sa rog un moderator sa stearga unul din posturile anterioare, nu inteleg cum de s-au multiplicat :shock:. Kitul de lupe H1 inca la vanzare ! Intre timp : - Reperat stop remorca - Stop ceva Jeep complect - Stop Hyundai complect - Stop Atv complect - Halogen Bmw 318 - Stop Toyota - 2 halogene Laguna - Executat dispersoare portocalii girofar Stima Hadobas Peter |
Salut!
Cat ma costa o reconditionare a farurilor de la Fiat Punto? Ce implica aceasta? Schimbi "sticla" lor? http://carphotos.cardomain.com/ride_...0001_large.jpg |
2 Attachment(s)
Salut Marius3k !
Implica demontarea farurilor si trimiterea lor mie sa pot executa reconditionarea ! Nu schimb geamul fiindca nu e necesar . Pretul de executie 100 Roni pentru ambele faruri + transport (dus - intors). Matuirile de orice fel si oxidarile ies fara probleme ! Exemplu de reconditionare : |
14 Attachment(s)
Up^^ pentru produsele de daciute !
Intre timp : - Set geamuri far Renault - Set geamuri far clare Skoda - Geam halogen Opel Vivaro - Set geamuri halogene Wv T5 - Reconditionat geamurile + reparat carcasele faruri Chrysler - Set geamuri Rosii custom pentru o Limuzina ( executate si lipite pe semnale Golf 1 ) Setul de Lupe H1 (NOI) cu o singura faza inca la vanzare !! Stima Hadobas Peter |
Pentru un tico un set de geamuri transparente (nu clare) pentru stopuri cat ma duce ?
|
Quote:
150 setul de stopuri pe transparent mat. Am facut recent un set si au iesit excelent, imi pare rau ca nu am facut poze ( precizez ca a facut trecere pe leduri cu soclu de bec ce-l rosu si crom pe semnalizatoare ). |
4 Attachment(s)
salut:D am promis pzoe cand is gata farurile...si iata-le:D inca odata multumesc....sunt foarte multumit de lucrare:D
|
Quote:
|
33 Attachment(s)
Up^^ cu produsele pentru daciute !
Intre timp : - geam halogen Man - geam semnal + reparat carcasa jeep - geamuri + reconditionat halogene jeep - reconditionat far Bmw 320 - reconditionat halogen Bmw 320 - geam halogen Nissan - geam far Jeep Setul de lupe h1 noi sunt inca la vanzare ! 120 roni 2 buc Stima Hadobas Peter |
deci scuze ca spun ceva ce nu ar trebui postat aici dar e crima dacia:X
|
salut. o mica intrebare am, ai putea sa fac niste semnalizari de volvo 360 albe ? pun niste poze cu ele, si dak da cam cat ar fi pretu
http://i47.tinypic.com/5l8b2t.jpg http://i48.tinypic.com/2z9d0k2.jpg http://i49.tinypic.com/9ard4w.jpg scuze pentru marimea imaginilor dar nu am stiut sa le fac mai mici :( sper sa nu deranjeze |
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning