![]() |
Re: Nissan GT-R
Quote:
|
am vazut un GTR gri cred ca era sau oricum ceva gri inchis prin zona liceului Sincai dar mai des.. stie cineva ceva de el ?
|
Quote:
|
ai trecut pe langa mine in militari acum cateva zile:shock: :shock::shock::shock: e fenomenal ce ai tu acolo. felicitari si bafta in continuare
|
9 Attachment(s)
a inceput SEMA 2009 si au aparut deja bunatatile!!!! widebody integral dry carbon - AIT se lauda ca o sa fie al un pret "rezonabil" - adica o sa ne cada dintii :shock: aplicand teoria deja cunoscuta la gtr ca nu sunt multi clienti potentiali pt ca este o masina cu serie relativ limitata :x speranta moare ultima dar moare :lol:
|
Quote:
|
Am observat multi frustati si invidiosi la topicul tau de la sectiunea provocari... in prima parte a topicului cel putin... Nissan GTR e masina mea preferata... nu inteleg de ce compara o persoana GTR-ul cu Reventon care e o masina sub GTR la performante si pasionatii adevarati stiu lucrul asta... sau Veyron care e de 10 ori mai scumpa,iar GTR-ului nu ii este greu sa bata o masina de 1000cp dupa ceva modificari...
Stim unde traim nu trebuie sa ne explice cineva... chiar nu ai parut arogant cum au zis baietii acolo si chiar se intelegea ce vrei de fapt. Ai o masina pe care multi si-o doresc... Felicitari pentru masina, sa o conduci sanatos! |
3 Attachment(s)
Quote:
inca un GTR fericit la SEMA 2009!!! |
fratiorii - se inmultesc!!!
117 GT-Rs sold in October.... 6 more than september and breaking the 3K mark in the US 147 - July 08 484 - August 08 421 - September 08 321 - October 08 208 - November 08 149 - December 08 94 - January 09 169 - February 09 137 - March 09 171 - April 09 146 - May 09 150 - June 09 128 - July 09 100-August 09 111- September 09 117-October 09 ----------------- 3053 Total |
las k e bine , dupa ce o trece criza asta zic eu k o sa se inmulteasca si in RO
|
E uratel widebody integral dry carbon, arata mult mai misto asa parerea mea, are un clean look foarte aparte. :D
|
Salut omule,
Citesc de mult forumul dar n-am mai postat pana acum. Postez acum sa-ti spun ca am mers langa tine ieri la 5 la unirea si am ramas bulversat. Masina arata si mai ales se aude intr-un fel care nu poate fi descris..absolut fantastic. Si cum se accelereaza..:shock: ai accelerat-o un pic pe loc..se vede ca ai piciorul greu..:D aveam parul zbarlit de ziceai ca sunt in costumul lui adam pe la -20 de grade. Ce sa spun..dupa ce m-am despartit de tine ramasesem pe ganduri, te socheaza de-a dreptul masina asta..felicitari maxime pt ea si sa ai parte de ea s-o aduci acolo unde vrei tu! |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
dupa un post prelungit, dupa sarbatori dezlegare la modificari!!!!:lol: 2010 incepe bine!!!
|
https://www.youtube.com/watch?v=8avOi...eature=related
stie cineva unde pot sa comand optiunea asta?!?!!?:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning