![]() |
Re: Matiz - BT 13 SKM - Bomba Alba
Frumoase poze si nici masina nu e mai prejos! Felicitari! O masina ingrijita!
|
subscriu la ce a spus Skimpy mai sus. Il cunosc pe Wlad ca si pasionat si membru al clubului BimmerFans si nu este deloc de trecut cu vederea latura sa mai artistica care vad ca o exerseaza din ce in ce mai des si mai bine 8)
Mult noroc cu masina si sa o porti sanatos ! |
salz Skimpy .. ia zi si mie ... cum ai facut pleoapele .. fibra ,nu ai mai vrut sudura :lol: ...
|
pleoapele mi le-a facut un coleg din matizclub pana voi reusi sa strang bani sa modific capota...
|
1 Attachment(s)
Salut Tico Club te invita sa iei parte la aceasta intalnire.
|
multumesc de invitatie. inca e prea devreme sa ma pronunt, daca ajung sau nu la intalnire.
dar mi-ar face mare placere :) |
Quote:
|
Quote:
|
salutare! unde gasesc si eu niste piese second-hand i iasi? in special macara geam stanga fata. va multumesc!
pt un matiz din 2001 |
ultima oara cand m`am interesat de piese de matiz (dezmembrari) in iasi, am fost la autocenter si mi-a dat un domn de acolo de la importuri un numar de telefon.
0729 922 222 - Un nene Razvan precizez ca nu stiu daca mai are nr sau daca se mai ocupa. sper sa iti fie de folos @cristianopel - multumesc mult. vezi ca ai un PM :) |
cui ii era dor de bomba, un filmulet proaspat cu o melodie cu un mesaj aparte :)
https://www.youtube.com/watch?v=b65tp2S44ms |
skimpy, asculti Cedry2k ?
|
Cel ce canta este Deliric1, nu Cedry2k.
Felicitari, super tare bomba! :tenisclap Apropo, pe langa tips mai ai ascuns si altceva? Nu prea suna a "Matiz" :lol: - baga un suport de numar simplu, sau lipeste matizclub peste bmwclub |
momentan nu evacuarea este in plan. voi lucra si pe partea asta.
cat despre suportul de numar, e un mic amuzament cu baietii din bmwclub din iasi :) poate o sa facem si noi suporturi de numar personalizate :) intre timp port asta cu mandrie :) |
Quote:
e Deliric cu Silent Strike https://www.youtube.com/watch?v=kBBiuhP-YaM |
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning