![]() |
Re: 2 Faster More Show - Baia Mare, 31 Mai 2009
Quote:
|
Quote:
|
Timpul de la clasa B : 14.8
Timpul de la clasa C : 14.39 Timpul de la clasa D : 13.92 Ia zi,cum a batut TBO timpi de la clasele B,C chiar si D cum susti tu acolo ? P.S. Si de data asta scrie dracului totul intr-un sigur post ! |
Si cum zici tu ca nu e de 18 secunde? cat ai scos? ai scos sub 18? ma uit acum pe timpi si doar UKU a scos 18.1
Eu zic ca are rost sa enumeri modificarile....si pe langa asta am sa vin la satu mare sa-tzi vad masina...sa vad de ce faci atata valva. |
Quote:
|
sa va amintiti ca unele clase au mers si pe ploaie si vedeai numai fum la plecare, asa nu faci mare lucru cat timp este cronometrat.
|
excelent, dupa cum se vede din timpi si din ceea ce spui tu(0-100)...inca esti departe de performantzele TBO...la fel cum e baracuda cu citroenul lui.
in concluzie sari la cearta acuzi si comentezi ca de ce ii merge la ala masina asa de bine...cand tu ai doar injectzia(ce..? injectoarele) si ecu de pe un motor mai mare...si o evacuare...sa zicem sport(nu neaparat o tzeava mai groasa e mai buna)...practic ai doua modificari pe care te bazezi...si un motor infim de mic....nu itzeleg ce nu itzi e clar in diferentza la timpi.. inca odata intreb...ce fel de oameni suntetzi voi mah? |
ok ///gata sa terminat...o fo bine cum o fost...degeaba ne strofocam acum sa zicem care pe care...trebe sa si demonstram...sincer la urma urmei cu totii suntem prieteni nu are rost sa ne mai certam pt o bucata de fier si o hartie...
|
Quote:
|
are motorul din talon(se poate verifica si serie si tot)..chiuloasa din talon...daca te intereseaza detalii va trebui sa vorbesti cu el personal sa vezi ce iti spune...eu nu pot sa vorbesc pentru el despre acest subiect.
|
atata valva si ciuda de cand sunt eu
atat timp cat motorul lui are de fabrica 75 de cai intra la grupa mica, daca el a reusit sa faca un cacat de gII sa va dea tiruri in fata, cei care ati pierdut ar trebui sa luati in calcul ca omul a stiut ce sa modifice si sa scoata ce e mai bun din motorul lui iar dupa care sa mai luati niste carti (pe forumuri atatea prostii cum se cresc caii am citit...) sa cititi ce trebuie facut si sa va apucati de treaba , pana cand veti ajunge sa obtineti locul intai si atunci sa va pregatiti de 10 ori mai mult ca va veni cineva din spate care va va depasii daca nu munciti Cu toate ca am batut km multi pt o vreme cumplita m-am bucurat ca a fost competitie si s-a avut ce vedea. Felicitari participantilor , felicitari organizatorilor pt ca ati facut tot ce va stat in putinta sa organizati un show in ciuda tuturor piedicilor !! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote: