![]() |
Re: VW GOLF 6
Imi place, si nici cu motorizarile nu sta rau... ma rog, nush la ce fel de golf se asteptau unii cand de la bun inceput se stia ca va fii o evolutie a golfului V cum la randul lui a fost o evolutie a golfului IV etc. Pretul? Cam maricel... ramane de vazut dupa ce se potolesc cu tam tamul provocat de o masina noua :rolleyes2
|
cred k se mai poate lucra putin la partea din spate...in rest e OK:D
|
Quote:
Edit: lasati prostiile de genul "ii banala". normal ca ii banala, doar e un GOLF. si daca un ar fi banala, ar deveni banala dupa primele 500k exemplare vandute. |
da nenica....:D
|
Quote:
Eu m-am raportat la pretul unei jetta in comparatie cu VI... cat despre motoare, nu le stiu prea bine pe cele de pe Golf V si nu stiu care motoare s-au perpetuat la a-6-a generatie :D |
Seamana mult cu Scirocco :)
|
Designul e cam de anii 2002/2003, este super anost si batranesc. Dupa esecul designului seriei V, m-as fi asteptat ca Wv sa isi spele pacatele, dar din pacate masina dezamageste.
|
Quote:
uite aici niste date despre motorizari: http://www.autoblog.com/2008/08/05/o...ls-on-golf-vi/ |
si eu care asteptam sa fiu socat de designul noului golf VI....de fapt sunt...dar sunt socat de cat de batranesc si de ce nu chiar urat e acest golf VI....:sad:...
|
E urat . Nu imi place . Cel mai frumos model a fost Golf 4 , dar eu personal , daca nu as avea ce face cu banii , mi-as achizitiona un Golf 5 GTI (negru , jante negre , etc) :D .
|
Quote:
|
Quote:
|
e un fel d combinatie intre alte vw anterioare....golf V a fost mult mai original....insa nici acesta nu este deloc d neglijat....pare o masina bine inchegata.Astept sa o vad pe strazile din bucuresti
|
Quote:
|
Din spate juri ca este Touareg, iar fata arata destul de ok, asa trebuiau sa il faca de la inceput. Oricum, trebuie sa mai treaca o serie ca sa fie schimbata radical caroseria, asa cum au facut si la Golf 3. 1 si 2 se aseamana, 3-4 la fel, 5-6 aprozimativ la fel, sa vedem 7-ele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning