![]() |
Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
Modelele mai vechi īmi plac mai mult :D
Acesta e urāt rău! ;) |
xxdadixx are dreptate e o masina pentru oameni cu cap care vor ceva practic, nu o masina sa umble prin cartier si discoteci dupa fete.adevarat ca designul nu e cel mai reusit , dar asta e , nu toate lucrurile sunt asa cum le dorim.iar viitorul seria 5 sedan e pe cale sa apara.;)
|
Nu mai este BMW ce a fost, GT-ul este urat si foarte sofisticat, ce o sa-i mai pice senzorii si toate prostiile de sisteme dupa 100.000 km. in colo:D. Respect Mercedes, noile lor modele sunt de exceptie, la preturi asemanatoare Mercedes mi se pare cea mai buna alegere, noul E este superb fata de GT-ul 5. Mercedes au ramas la principiile lor, au un design foarte frumos si elegant si nu mai sunt asa lente pe langa BMW cum erau in alte vremuri. Daca o tin tot asa cei de la BMW si nu fac o schimbare radicala nu ii vad bine deloc, nu toate BMW-urile noi sunt urate, au unele modele foarte frumoase si la locul lor, dar cu asemenea "bombe" de masini se duc inapoi rau de tot, imi pare rau, sunt un fan BMW insa incep sa-mi placa si Mercedesurile, nu-mi mai displac asa tare.
edit: spunea cineva pe pagina anterioara ca si Renault au modele urate, sa traga putin cu ochiul la noul Megane, noul Clio (nu ma refer la porcaria de Symbol) sau minunata Laguna coupe. Laguna coupe este o capodopera. |
Ce Dumnezeu a fost in capul lor cand l-au desenat?:lol:
E oribil...... |
Quote:
|
Quote:
|
o prostie , ce e asta, au dato in bara astia de la bmw ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e urat rau de tot!!! Pt prima data BMW ma dezamageste.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
E oribila,e taiata cu toporul in stape,dupa ce ca se vrea a fi o masina spatioasa,spatiul de acces la portbagaj e de toata jena.
|
Quote:
Modelele vechi de la bmw!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning