![]() |
Re: Dr. ZOZO painting
Tot ce nu e legat de paint va rog sa imi scireti aici -->
https://forum.4tuning.ro/86-oradea/11665-dr-zozo-creatii/page-20.html |
zoooooper frumoase lucrarile :D... tree sa fi super maiestru sa faci asa cva :D
|
1 Attachment(s)
tari pozele ca idee, dar .. nu le-ai incadrat cum trebuie , si alte mici ... detalii :) tzine-o cu paintingu tuningu etc :P poze lasa pe mana altora :)
|
o capota de matiz cat ar face? un desen ceva mai complex
|
sunt foarte frumoase lucrariile(toate) nus stiti cam cat costa un aerograf??
|
Quote:
|
SALUT!
super lucrari! conceptul de painting pe masini americane e super tare eu am un DODGE CARAVAN din 87' am adus cateva modificari destul de semnificative la mecanica masinii dar la estetica am ramas repetent! masina are vopsea originala ,nu a fost lovita si nu ar un gram de rugina,si poate fi un proiect special Eu nu imi permit sa investesc banii necesari modificarii dar as fi bucuros sa o vand cuiva care ar face ceva special din ee pretul masinii-4000 e negociabil |
dodge caravan 1.9 tdi
an 1987 (model american) vopsea originala , pret 4000 e tel 0743972755(stefan) email: [email protected] |
Sal zoltan sunt OXY da-mi numarul tau de telefon, sunt la bucuresti de 3 luni aproape si vreau sa vb cu tine astept raspuns pe e-mail [email protected]
|
Cam la ce pret ajunge vopsitul unui Peugeot 406? Materiale, manopera, tot. Culoarea alb simplu.
|
:D:D:Dbai da greu te misti....8)8)8)8)8)
|
Buna
vopsitul este in functie de ce tip de vopsea doresti sau ai..... Quote:
|
Sincer sa fiu nu ma pricep la vopsele. Dar vreau ceva de cea mai buna calitate. Cum am mai spus da-mi un pret aproximativ pt tot ce presupune vopsitul unei masini(pregatire pt vopsit, materiale de cea mai buna calitate, etc).
|
Cat m-ar duce o Toyota Celica T20 vopsita cameleon ( park este ceva pe rosu ) ?
|
1 Attachment(s)
Imi raspunzi te rog la intrebare. Eu chiar sunt interesat sa o vopsesc, daca imi convine pretul. Cat despre culoare, as vrea vrea ceva in genul acesta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning