![]() |
Re: MISS 4TuningDAYS 2009
Sunt convins ca toate domnisoarele de mai sus arata mult mai bine in realitate, dar impresia mea generala este fie ca fetele nu au stiut sa pozeze, fie ca pozarii nu au stiut sa fotografieze.
Prin urmare se pare ca sunt singurul nebun care nu a votat cu nimeni. |
1 Attachment(s)
votat Bujor Mariana , fata chiar e frumoasa si fotogenica...una peste alta vad ca romanu prefera Pamela Anderson style :D
|
Quote:
doar ca nu esti chiar singuru,eu pur si simplu n-am putut alege.. |
Eu chiar nu inteleg cum au putut unii sa aleaga.....toate ie bune ;)
|
pei puteti vota mai multe:)
|
Quote:
...cu toate ca daca stau sa ma gandesc cu fetele astea frumoase e cam ca cu tuningul. Poti avea o masina care arata foarte bine stock si sa o faci praf incercand sa fii original si sa-i pui un eleron care nu i se potriveste, o aripioara de rechin pe acoperis... niste silicoane supradimensionate sau colagen/botox care o sa te faca sa arati ca Marinela Nitu etc. Nu mai pomenesc de atitudinea care te strica mai rau decat tot. |
slabut domnilor.. toate donsoarele frumoase au venit la salonul moto :mrhappy::mrhappy:
|
nu stiu pe ce principii voteaza unii, dar cred ca in unele cazuri s-a gresit enorm. sunt unele femei URATE rau si au voturi multe. probabil se voteaza ca la tzara: care pare cea mai ... usor de cumparat. Asta denota cata cultura si educatie au unii, nu mai vorbim de experienta.
Am votat-o pe prima si atat. Restul ... e CanCan .. bleah |
#1 Todica Simona F. Naturala
#1 Voicu Oana Prea Sexy nu vad nimic la morara voastra :| |
1. Dumitru Raluca
2. Moraru Lavinia 3. Tolbasu Alina 4. Apostu Elena Parerea mea proprie si personala :lol: pacat ca nu le-am putut vota pe toate (cu mici exceptii :-P) |
Nu vroiam sa votez dar am votat ca nu-mi place cine e pe primul loc pana acum :)
Muresan Veronica Calafeteanu Laura Schiopu Adina Breana Ioana |
am votat cateva domnisoare superbe...nu am votat-o pe domnisoara moraru lavinia...fiecare cu gusturile lui ;)
|
Dumitru Raluca
|
Cea mai finuta m-i se pare prima fata din pictoriale , Elena
|
Misto asa, au votat 5 insi iar voturile peste noapte cresc cu cateva zeci pt primul loc...
:suspiciou |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning