![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
Quote:
|
Ok Cristi, ne bucuram sa te avem aproape. Poate ne ajuti si tu cu o sugesti referitor la ziua si ora cand sa ne intalnim.
|
Sunt de parere ca tot vineri ar fi ok deoarece am vazut si in piatra la baieti ca tot vineri la ora 19:00 sunt prezenti acolo si ar fi o chestie asa...nush cum sa zic ...stim toti ca atunci la ora si ziua respectiva suntem toti adunati undeva. Problema e ca ar trebui sa ne organizam timpul mai bine si sa ajungem la intalniri.
|
da... stiu si eu ca asa e in piatra, dar din cate observ aici nu prea ne putem intalni in ziua respectiva :-?
|
Buna seara Baieti :D... Sunt fratele lui voodoo
|
Salut :)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
James Blond fiind al doilea nume al meu , am facut rost de 2-3 poze a masinii lui Voodoo :twisted: |
Buna seara baieti.Ce mai faceti? am sa pun si eu niste poze cu masina mea.nu e chiar cine stie ce dar e a mea :d
|
Pune pune.... :)
|
Quote:
|
o sa ma alatur si eu dak ma primiti..
|
Quote:
|
Cand va intalniti , va rog sa discutati despre SUCEAVA de saptamana viitoare 25-26.
Poate reusiti sa veniti si noi speram sa ajungem cat mai multi. 25-26 iulie.... Iulius Mall Suceava.. impreuna cu clubul Crazy Drivers, Revlaco Motors (reprezentanta Toyota) si Fritz 4tuning... organizeaza Tuning show, Drift and Burnout Show si un concurs de indemanare ps. Te primim , nu asta e problema :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning