![]() |
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
iti multumesc pt raspuns ianyst si inca mai astept raspuns de la persoane care doresc ce am eu de oferit for free.:D:P
|
ANUNT IMPORTANT!!!!! PROGRAMUL PENTRU SEARA DE 16 MAI - PARADA PRIN ORAS SI PARTY ORA 20 .00 -INTALNIRE IN PARCAREA STADIONULUI DELTA 20 . 15- PLECARE IN TURUL DE ORAS SE VA MERGE IN COLOANA IN FRUNTE CU UN ECHIPAJ DE POLITIE ORA 21.00 -INCHEIERE PARADA (PROBABIL SE VA MERGE LA CAZARE SI MASA) ORA 22.00-22.30 VA ASTEPTAM LA CLUB EAGLES PENTRU UN PARTY ADEVARAT CINE DORESTE CAZARE -AVEM REZERVARE LA HOTEL 3 STELE -90 LEI / CAMERA VA MULTUMESC SI VA ASTEPTAM |
Quote:
B 11 EAU,eu zic ca o sa fie o pisicutza aspirat cu modificari ici-colo care o sa faca ceva ... frumos;) In fine,nu mai zic nimic ... asta e si gata,cum vreti voi .. eu personal va multumesc inca odata pentru ca o faceti a2a oara pentru noi toti! P.S.: Cubanez nu are rost sa fii ironic,daca ai fi citit posturile mele ai fi vazut ca nu am nimic cu nimeni ci doar comentam despre grupe,care mie unu nu`mi convin ... dar ma impac cu ideea ca nu am puterea sa le modific eu .. oricum vin la cursa indiferent Pana la urma fishele de inscriere unde sunt?:???: , si daca timpul va permite,sa stim si noi cam ce masini sunt in grupe:rolleyes2 |
o sa postam si un topic pentru inscrieri separat
|
nu a zis nimeni ca bate vtec , citesti aiurea . a zis ca se da de curiozitate si distractie . iar honda 1.4 verde de GL a luat-o la tulcea de la SEJ . eram de fata si am vazut ...in conditiile in care loganul nu avea o plecare favorabila tot castiga deci nu mai e nimic de spus. cand vii la tulcea vreau sa ma intalnesc si eu cu tine ,0720.202.115
|
O sa filmeze cineva?,nu de alta da putem face un film super cu parada,party`ul si drag`ul:-P
Fast and Furios varianta Romaneasca8) |
Quote:
|
Cu cine trebuie sa vorbesc ptr cazare ?? Un nr de tel daca se poate..
|
avem rezervate 30 de camere la hotel Egreta 3 stele.cine vine de sambata ,dupa turul orasului va duc eu spre hotel . am negociat si e 90/ zi
http://www.unita-turism.ro/hotel/tulcea/egreta |
Pregatiti-va, o sa aveti parte mai multe surprize la Tulcea!
|
Quote:
|
Quote:
|
daca nu va potoliti o sa va sterg posturile ,faceti un topic la provocari si terminati cu rahatul asta ,mai aveti o saptamana si o sa vedeti care e mai tare ,ma rog asta pentru cei care se dau
|
A APARUT TOPICUL DE PREINSCRIERI AICI
Va rog sa nu postati acolo altceva decat datele de preinscriere. Topicul de discutii este aici. Va multumesc pentru intelegere. |
Nu e piramidal....puteti sa va dati si de 4-5 ori daca timpul va permite...e pe timpi....nimeni nu iese din cursa decat daca apar probleme mecanice :)
|
All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2025 4Tuning