Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

CRyS` 08-12-06 10:21

Re: Intalniri Iasi!

Diseara vreau sa port o discutie cat se poate de serioasa cu catziva dintre voi!E vorba despre viitorul apropiat la Iasului....Odata cu intrarea in [U.E.]!Devi v`om merge si la un suc...sa transam pe foaie buba!

bakal 08-12-06 10:49

Quote:

Originally Posted by r383l (Post 652462)
Mda...propunere: dezactiveasa esp-ul si lasa bemv-ul sa se dezlantuie un pic maine. I know you want to :D. Poate ne jucam un pic, asa de incalzire.

lasa asta, ca o sa fie.........
da intr-un cadru mai privat, doar pt ochii nostri:D :D :D

CRyS` 08-12-06 11:00

Fooooooooooooortuuuus Rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!Sau pe Aleea Tudor Neculai unde sta mama :)!

ZyZ 08-12-06 12:06

Cristi, il suni tu pe Edi pana la urma, da? Si daca mai ai nevoie de ceva da-mi un telefon.

AXEL_SS 08-12-06 15:04

Pot sa vin si eu? Dar cred ca vin pe jos:cry: e in service masina. Da-ti voi un mesaj pe messenger. Id: axelthequaker

AXEL_SS 08-12-06 15:06

Pot sa vin si eu? Dar cred ca vin pe jos:cry: e in service masina. Da-ti voi un mesaj pe messenger. Id: axelthequaker

vladutzz 09-12-06 01:29

Hehe...nou pe forum...vechi printre voi :lol:

Foarte frumoasa seara asta....tot tacamu` inclus
Distractzie, voie buna...rasete...putin frig...putzina aventura...ceva emotii (RZV e de vina)....

se pare ca de data asta am reushit sa ne adunam catziva....si a iesit ceva frumos.
au fost undeva la 20-30 de oameni(cred) si v`o 10-15 masini....
foarte frumos
ps. Crys, vladutzzzz, zyz....data viitoare cand se face..anutzatzi`ma si pe mine

slip 09-12-06 08:42

uai omule... data viitoare cand se face.. se anunta.. pe forum 1 data :D deci ai unde vedea :>
fii atent.. k data viitoare mergi cu altcineva.. k nu ai laudat shoferu :))) :lol: care a impins si la masina lu' Edy apropo... , :D esti bulangiu :D
zi tu..ai ceva de comentat la adresa soferitzei? :lol:

a iesit frumos ;) .. cat de curand speram sa ne revedem.. deocamdata nu ne uneshte zapada... dar cand da primul fulg de nea.. indiferent k e sf de sapt sau nu..tot ne adunam :lol:

hai..v-am salutat..numa bine...

bafta

acid 09-12-06 09:52

astept si eu pozele si filmuletzele. a fost beton aseara... am avut parte de toate, si cand ma gandesc ca era sa nu vin :D

ZyZ 09-12-06 10:44

Super. In primul rand multumesc lui Edi, Slip si celorlalti care mi-au fost asistenta tehnica. Mi-ati demonstrat inca o data ca suntem o echipa unita. Imi doresc sa fim asa si peste 10 ani.Salutari celor ce au venit si pe care n-am apucat sa-i cunosc. Cred ca a fost cea mai completa intalnire ever. Pacat ca la celalalt evenimentm de dupa poposirea in fundatie, nu au ajuns toti.

bakal 09-12-06 11:01

ce eviniment?

apropo, masina n-are nica, doar janta spate bptita, pe care o fac miercuri, ca atunci am programare.

bakal 09-12-06 11:02

aseara o fost misto. sa mai repetam, dar fara evenimente neplacute

vladutzz 09-12-06 14:11

traiasca shoferitza lu` zlip :Dnah..bun aja?:D
zyz..si eu tz`am fost asistentza tehnica...nominalizeaza`ma :P
si...sa facem treburile cu repetir
Slip.....eu crys si Magda am impins la mashina lu Edy....ca sa nu mai marai tu aiurea:lol: :lol:
ashtept si eu pozele
.VREAU SA FAC SCOALA DE SOFERI PE ZYZ =)))
(prietenii shtiu dc) :))

CRyS` 09-12-06 16:15

Hooo Hooo Hooo dragii mosului!

Da ce facetzi?Comentatzi?Sa va fie rusine :)

Bai...a fost cea mai tare intalnire "INCOGNITO"!Eu m`am simtzit super bine.Adrenalina la maxim si asta datorita lui Edy,care schimba la 7000 rpm si Costel care ne tot fugarea din spate!S U U U U U U U U P E R ! De laudat Coradoul si munca proprietarului!

Felicitari copii!

Va astept cu drag Vinerea viitoare la aceasi ora.... 8.30!

Nu pot sa urc pozele...nuj de ce!Le va urca RZV sau XEX! :P

ZyZ 09-12-06 17:04

Nu cred ca era Costel... >:)

All times are GMT +2. The time now is 02:55.

- Copyright 2026 4Tuning