![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Diseara vreau sa port o discutie cat se poate de serioasa cu catziva dintre voi!E vorba despre viitorul apropiat la Iasului....Odata cu intrarea in [U.E.]!Devi v`om merge si la un suc...sa transam pe foaie buba!
|
Quote:
da intr-un cadru mai privat, doar pt ochii nostri:D :D :D |
Fooooooooooooortuuuus Rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!Sau pe Aleea Tudor Neculai unde sta mama :)!
|
Cristi, il suni tu pe Edi pana la urma, da? Si daca mai ai nevoie de ceva da-mi un telefon.
|
Pot sa vin si eu? Dar cred ca vin pe jos:cry: e in service masina. Da-ti voi un mesaj pe messenger. Id: axelthequaker
|
Pot sa vin si eu? Dar cred ca vin pe jos:cry: e in service masina. Da-ti voi un mesaj pe messenger. Id: axelthequaker
|
Hehe...nou pe forum...vechi printre voi :lol:
Foarte frumoasa seara asta....tot tacamu` inclus Distractzie, voie buna...rasete...putin frig...putzina aventura...ceva emotii (RZV e de vina).... se pare ca de data asta am reushit sa ne adunam catziva....si a iesit ceva frumos. au fost undeva la 20-30 de oameni(cred) si v`o 10-15 masini.... foarte frumos ps. Crys, vladutzzzz, zyz....data viitoare cand se face..anutzatzi`ma si pe mine |
uai omule... data viitoare cand se face.. se anunta.. pe forum 1 data :D deci ai unde vedea :>
fii atent.. k data viitoare mergi cu altcineva.. k nu ai laudat shoferu :))) :lol: care a impins si la masina lu' Edy apropo... , :D esti bulangiu :D zi tu..ai ceva de comentat la adresa soferitzei? :lol: a iesit frumos ;) .. cat de curand speram sa ne revedem.. deocamdata nu ne uneshte zapada... dar cand da primul fulg de nea.. indiferent k e sf de sapt sau nu..tot ne adunam :lol: hai..v-am salutat..numa bine... bafta |
astept si eu pozele si filmuletzele. a fost beton aseara... am avut parte de toate, si cand ma gandesc ca era sa nu vin :D
|
Super. In primul rand multumesc lui Edi, Slip si celorlalti care mi-au fost asistenta tehnica. Mi-ati demonstrat inca o data ca suntem o echipa unita. Imi doresc sa fim asa si peste 10 ani.Salutari celor ce au venit si pe care n-am apucat sa-i cunosc. Cred ca a fost cea mai completa intalnire ever. Pacat ca la celalalt evenimentm de dupa poposirea in fundatie, nu au ajuns toti.
|
ce eviniment?
apropo, masina n-are nica, doar janta spate bptita, pe care o fac miercuri, ca atunci am programare. |
aseara o fost misto. sa mai repetam, dar fara evenimente neplacute
|
traiasca shoferitza lu` zlip :Dnah..bun aja?:D
zyz..si eu tz`am fost asistentza tehnica...nominalizeaza`ma :P si...sa facem treburile cu repetir Slip.....eu crys si Magda am impins la mashina lu Edy....ca sa nu mai marai tu aiurea:lol: :lol: ashtept si eu pozele .VREAU SA FAC SCOALA DE SOFERI PE ZYZ =))) (prietenii shtiu dc) :)) |
Hooo Hooo Hooo dragii mosului!
Da ce facetzi?Comentatzi?Sa va fie rusine :) Bai...a fost cea mai tare intalnire "INCOGNITO"!Eu m`am simtzit super bine.Adrenalina la maxim si asta datorita lui Edy,care schimba la 7000 rpm si Costel care ne tot fugarea din spate!S U U U U U U U U P E R ! De laudat Coradoul si munca proprietarului! Felicitari copii! Va astept cu drag Vinerea viitoare la aceasi ora.... 8.30! Nu pot sa urc pozele...nuj de ce!Le va urca RZV sau XEX! :P |
Nu cred ca era Costel... >:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning