![]() |
Cu argumentele potrivite, am recunoscut ca topicul a fost prost gandit. Sigur ai citit ce-am postat anterior? Am spus clar ca nu am luat anii buni la comparatie, nici macar ca dimensiuni nu sunt potrivite.
|
Ok man am inteles. Nu ma dernajeaza sa reformulezi ideea topicului, nici nu te acuz ca ai fi rau intentionat dar daca ne trageai un versus Altima verus ceva ce se vinde bine in SUA pe acelasi profil nu cred ca era atata polemica.
In final cred ca stiu ca nu poti spunu \"nu-mi place BMW\" sau ca nu crezi ca sunt niste masini de top, e foarte greu sa spui asa ceva. Oricum esti un bun coleg de forum pentru ca ti-ai aceptat o greseala. Daca o sa sesizezi faptul ca gresesc sa ma tragi de maneca. |
Re:
Quote:
Un dino test ne va satisface parte din curiozitati. |
Cred ca o parte din voturile Altimei s-au datorat si antipatiei pe cate o afisez fata de alte persoane de pe site.
Altfel cred ca ramanea doar cu doua voturi. |
Parerea mea e ca cei care au votat Altima ori nu cunosc prea bine fenomenul auto, ori urasc cu disperare marca bavareza. Vedeti voi sigla asta alb-albastra reuseste sa scoata ochii la multi, acest fenomen a dat nastere unui sentiment puternic de ura care depaseste ratiunea.
Nu 2 voturi, e mult 2 voturi, e greu sa cred ca un roman ar prefera sa-si ia o masina populara in detrimentul uneia premium, e vorba de multa ura in cele 13 voturi. |
Re:
Quote:
Pai inca zona Romaniei sistemul de presa scrisa si audiovizuala nu are inca puterea suficienta de convingere si indobitocire, neputant fi un sistem puternic de presiune cand e vorba de piata. In sistemele puse la punct prea putini sunt oamenii care reusesc sa iasa din canoanele induse cu ajutorul masinariei complexe de publicitate-marcheting si finantare, trebuie sa fi f abil sa nu pici in plasa lor, mai ales ca nu totul e rau, dar e o directie controlata si de asta spun indobitocire, pt ca le uniformizeaza personalitatea. In Romania inca oameni nu au prins directia de care spuneam si asta e bine, nu ca in rest ar fi cainii cu covrigi in coada, dar oamenii isi mai folosesc simturile care fac sa avem o piata ciudata si greu de controlat. Sigur nu toti au bani nici de Altima, dar de BMW si se cumpara multe insa sa ne referim la patura media care-si poate permite asa. Educatia auto la noi e cam la inceput, pana acum trei ani erau pe strazi maxim 10 marci si modele disticte, iar cum nu sunt pasionati toti se fac multe greseli. Sa cumperi o Altima nu e o greseala, se poate dovedi mai practica si poate mai ieftina la intretinere ca un BMW desi un schimb de ulei la Bavaria ma costa cca 4 milioaneputin peste 100euro cu filtru si ulei cu manopera. Pentru cineva care are bani doar de o masina si vrea sa mearga tot timpul cu ea si iarna, la BMW e o aventura fara roti de iarna si 4x4, pe cand Altima merge oricum mai usor, dar daca te respecti si-ti permiti nu poti sa ai un garaj fara BMW sau o masina de cu acelasi staif. Unor oameni normali ce nu iubesc masina in mod deosebit le reconand Altima, e mai mult decat vor si au nevoie, insa pentru un iubitor care conduce si bine e greu sa se simta implinit fara BMW care aduce bcuria de a conduce. |
Adevarat ce zici tu man.
Altima e o afacere buna dar nu pentru romania. Eu ziceam ca cele 13 voturi sun data de persoane care au un ghimpe in coaste cand aud de BMW. |
Re:
Quote:
Daca tot sunt asa de impotriva de ce nu fac ei ceva mai bun decat fac eu, eu am artatat ce pot, am facut curse, mi-am facut masini si asta fac de ult timp. Sa organizeze ei ceva mai bun. |
Sebastian: Stii bine ca au boala pe tine... si baietii mai sunt si fani inraiti Nissan ... eu ce pot sa zic.... As alege serie 3 oricand ..arata super ... e o masina aproape completa..... ;) si referitor la care e mai tare... Seat e cea mai tare masina... :lol: :lol:
|
Manifestati-va altfel bolile astea, batandu-l pe Sebastian pe 400m nu altfel.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Da, stiu, unele lucruri sunt mai greu de inteles. Asta e.
|
Nu-i pacat ca acum cand am convenit ca Altima nu e o rivala pentru seria 3 sa ne mai certam?
Sa punem punct si sa remodelam discutia constructiv. |
Imi pare rau dar nu intotdeauna pot fi pe lungime de unda comuna cu fiecare asa ca nu pot intelege toate substraturile unei fraze sau idei invocate de persoane care scriu f mult, cu putina esenta si mai au si un mod de exprimare putin deplasat deoarece nu mai simt si cunosc hatisurile limbii romane. Probabil ca nu era important oricum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning