![]() |
Re: Evacuari custom INOX
1 Attachment(s)
... pe un mustang... Pe BMW nu am gasit...
|
Merci. Am sa trec pe 10-15 ianuarie dar am sa te contactez inainte...
Compresorul pe care vreau sa-l pun este EATON M112 indentic cu cel din pozele de mai sus ( incluzand mustangul ). Oricum trec si vorbim dar vroiam sa stiu la ce sa ma astept... :) |
am rezolvat fratilor cu tobele va multumesc:D trage grav fara catalizator si finala se aude fortzaa:X va multumesc:D
|
Quote:
|
La multi ani si la multi cai ! :*
|
eu vreau o cireada de magari....adica o evacuare cap coada cu finala si catalizator sport pentru un ford ka:)
P.S la multi ani |
bun asa, o sa va sun zilele astea sa stabilim o intalnire de afaceri. maxim, am spus....si minim v6 :)
|
Va asteptam la estimari Gratuite, nu ezitati!:twisted:
|
2 Attachment(s)
salut , cat ma costa o evacuare pe 70 (teava goala din fata pana in spate...ar fi ideal totusi... catre spate sa ajunga la 65)
practic teava goala dreapta... cu 2 curbe :lol: vin eu cu un racord cred... in rest e ok ... uite o poza cu cea actuala |
Recomand garajul .. baieti de treaba, meseriasi si cel mai important cu preturi reale nu SF-uri ca prin alte parti .. La Multi Ani si bafta baieti ..
|
un UP de la mine ;) ..iaso la baieti!
|
3 Attachment(s)
salutare, o galerie copiata dupa lexmaul se poate face ? adica doar din poze
mentionez ca flansa de prindere pe chiloasa se foloseste de la serpii mei vechi (si ce o mai fi nevoie pe acolo) am atasat si cateva poze pt exemplu |
6 Attachment(s)
Multumim pentru vorbele bune:oops:.
Imi cer scuze pentru intarzieri, aveti pm fiecare. si o lucrare mai nou, din seria NOPTI ALBE NOI AVEM :-P(astra H, 1.8 140 cp ) |
evacuare cap coada adic si serpisori fara toba finala.. pt un daewoo cielo 1996 motor 1.5 benzina , cam la ce pret m-ar ajunge?
PS: vreau sa urle :D :))))) |
pentru un audi s3 sportback 2.0 T quattro o evacuare completa de la miltek la cat imi poti aduce.astept un pm.multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning