Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

Mustang 05-04-06 06:51

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

nu eu...un tovaras de-al meu...
sa-tz spun care a fost faza...
EL:19 ani
EA:17 ani

In ianuarie gagica era virgina...dupa 3 luni...s-a dus pe apa sambetei virginitatea ei pt ca facuse dragoste cu el ! Toate bune si frumoase inca o luna de la ... eveniment...
A venit momentul sa se produca ruptura...(de aici si ideea cu deflorarea unei virgine)el i-a dat papucii, ea nu a vrut sa accepte..s-a tinut de el 2 luni scai sacaindu-l de nervi dupa care a folosit alt tertip. s-a dus la politie si le-a zis ca el la 19 ani ... s-a dat la ea...care avea 17 ani.
Incepe procesul...asta acuza incontinuu k a fraierit-o, k la la la ...
in cele din urma asta incepe sa isi spuna pasul...si scapa de acuzatie, dupa si ce gagica a recunoscut !
Fiind tovarash cu el ... mi-a explicat cat i-a zis avocatul k ar trebui sa ia...
Asa ca : eu d'aia nu prea caut virgine ;)...am avut si eu perioade cu vreo 4-5 virgine...da' nu s-a ajuns aici !

Mystic 05-04-06 19:20

nashpa rau....asa ca reprofilatzi-va pe majore cat mai e timp :P

Spark 05-04-06 23:03

super aiurea fazele astea ...
dar si mai najpa ... ca nu se intampla chair asa de rar ...
am mai auzit din astea ... ca o descoperit parintzii ca nu mia e virgina ... si sa se scape .. o zis ca baiatu` o curupt-o sau vilat-o sau in fine ...
de aia trebuie sa ai foarte mare grija ... ca tzi se poate duce viatza si libertatea din cauza unei proaste ... care nu consientizeaza ce face .. dak spune astefel de lucruri ...

Mustang 06-04-06 12:47

plm frate...nush de ce fetele tre' sa minta cu virginitatea lor asa de mult...

daca te-ai fwtut cu unu'...pai dc plm sa il bagi in "oala cu sobolani" ???
spune-i lu' tac-tu' ca asta s-a intamplat si gata...
mare spil !

Eugen_TL 06-04-06 12:50

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
plm frate...nush de ce fetele tre' sa minta cu virginitatea lor asa de mult...

daca te-ai fwtut cu unu'...pai dc plm sa il bagi in "oala cu sobolani" ???
spune-i lu' tac-tu' ca asta s-a intamplat si gata...
mare spil !

tinand cont ca in romania si nu numai sunt multi parinti demodati isi iau fata la bataie si saraca ascunde na.... dar tinand cont ca oricum si-i ia ca nu a fost atenta mai bine ii spui adevarul ! :)

Spark 06-04-06 13:14

eu nu cred ca toate fetele isi iau` omoru` de la parintzi dak aud asta ... ca nu le convine e una da` totusi ...
tot nu tre` sa distrugi viatza unui om pt o asemenea chestie ..
la un momendat tot trebuia sa se intample ... ca nu a fi virgina toata viatza ..
asa ca trebuie inteles acest lucru` ..

SUN 07-04-06 01:27

da ma da multi parinti au eterna conceptie cu noaptea nuntii...si n-ai ce sa le faci...

Spark 07-04-06 14:11

mda ... noaptea nuntzii .. asa era pe vremurile lor poate si au ramas cu conceptziile alea ..
si nu cred ca se pot schimba ...

aleks 09-04-06 04:32

dak are 16 ani ai voie sa i-o tragi, s-a skimbat legislatia, nu-i pb
dak t acuza de viol, nu conteaza k are 17 sau 77 de ani, tot aceeasi infractiune e, doar k la minora ai circumstante agravante ;)

Spark 09-04-06 22:21

si dak e pana acolo ... ce dovezi potzi aduce ca a fost viol .. sau a facut-o de placere ...
dak se trezeste numa` dupa cateva saptamani bune sa mearga la politzie sa reclame asa ceva ...
zice ca urme nu mai are cum sa aiba ca a trecut deja prea mult timp ...
si desi .. dak la momentu` ala ea o facut-o de placere ... dupa aia u nu potzi dovedi ca asa a fost sau nu ...
e tot vorba ei contra tine ... si de obicei .. ele castiga ..

Eugen_TL 10-04-06 13:57

dupa parerea mea astfel de cazuri ( te acuza fata de viol ca asa ii vine ei)se intampla mai mult pe la sat intre oameni dereglati la minte ...

si daca e sa te gandesti bine asa cum una spune ca ai violato la fel de bine una poate sa spuna"el ma violat" iar tu nici macar sa n-o cunosti./... sunt niste kacaturi aceste treburi ! iar un proces poate dura foarte mult si neconcluzionandu-se nik deseori, dar cu banii cheltuiti!

Spark 10-04-06 14:19

si cu nervi ... si cu timp ... si cu multe batai de cap ... si poate cu imaginea sifonata ... and so on ...

MnemonyK 11-04-06 08:46

bah da' cum atzi ajuns de la subiectul asta cu fete mai mari la viol k nu intzeleg ???
atzi deviat cam mult, nu??

mihai88 11-04-06 09:14

da mah da si ele o cauta,de ex pe spate la c*r scrie F**k my a** sau ceva de genu asta(cunosc),deci e no comment..daca ea vrea e bine...daca nu vrea.....e de rau

in concluzie lasati minorele ca astea aduc belele....axati-va pe majore ca e mai bine:D

Bafta

MnemonyK 11-04-06 09:54

Pai atunci... Si daca o fata te agatza si o punetzi din prima seara si a doua zi te trezesti cu politzia la usa, ce faci ???te-ai gandit la asta ??? Sunt in stare de asa ceva,asa k ce faci dak patzesti asta ?

All times are GMT +2. The time now is 22:04.

- Copyright 2026 4Tuning