![]() |
Re: SuperNova de Brasov
8 Attachment(s)
poze de azi... cu telefonul
|
foarte frumoasa :X , punei distantiere la rotile din spate :)
|
Arata misto Super Nova ta, mai rar asa exemplar bine intretinut:)
I-ar sta bine cu niste jante dublate:D ceva de 7-8J :D Farurile de ce nu le ingresti? E portiunea aia de far care poti sa o faci neagra, pentru un aspect mai agresiv:) |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
M-am apucat azi de innegrit farurile... trebuie curatat complet masticul de pe sticla si se curata foarte greu... ca altfel se vede urat, daca stiam ca e asa mult de munca pt 2 faruri, nu cred ca ma mai apucam de ele, acum mai am sa termin cu masticul ala, sa le montez si sa le pun la loc maine.
|
O să arate marfă!
La semnalizări nu faci nimic? |
Doar le-am spalat :D vor ramane asa cum sunt, asa e si la Bmw e36 sau e46, ca sa fie ca triplele clare ce vor urma pe spate, ca in spate nu vreau negre.
|
Mă gāndesc că ar da bine să le faci interiorul negru şi sticla să o laşi aşa cum este acum.
|
Imi plac asa albe, am si becuri clare in ele in loc de portocalii, iar cu oglinda vopsita negru ar lumina mai slab mai ales ca am si pozitiile in ele.
|
3 Attachment(s)
cam asa arata seara cu farurile negre... poate fac maine si niste poze pe timp de zi
|
3 Attachment(s)
Niste poze mari si clare :D
|
Frumos rău!
Bravo! Acum īţi mai rămān sticlele de pe spate! :) |
6 Attachment(s)
......
|
astept ziua cand o sa vad masina asta murdara... in timpul vietii mele..
Bravo, o masina ingrijita, cum rar vezi ;) |
ii ceea mai tare supernova arata mondial ii ingrijita dichisita ii super sa ai grij de ea or venit greu sticlele de pe faruri ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning