![]() |
deci pe maine cum ramane pana la urma?.....e vreo intalnire sau nu? sa stiu ce program imi fac si eu.....numa`bine
|
este intalnire. ora 17.00 la stadion. cine vrea sa vina la mine mai devreme ca eu sunt la masina ca o spal, si o aspir si ii fac interiorul si exteriorul. eu sunt afara la masina de la ora 12.00 neo sa vii la ora 16.
|
Ghini ai.....care ma vine? SFW vii?
|
incerc sa vin si eu, sper sa scap de munci...
|
is plecat din localitate weekendu asta :( distractie placuta !
|
Re:
Quote:
nope ... nu vin ... azi vin in bc da nu ajung ... dorm .... n-am dormit azi noapte ... am invatat .... si tot degeaba :( bag ce va in ea fac si in obiectele lor de *** :? |
HADIIIIIIII BAAAAAAAAAAAA! :D
|
pot sa spun ca intalnirea de astazi a fost criminala, prea tare. am fost cu bun simtz. am avut ceva obstacole. da am stiut cum sa trecem peste ele cu ushurintza. :twisted:
|
Bravo! Sorry dar de abia la 16:00 am iesit de la examen :(
|
o oara aveai timp. adica pute-ai sa ajungi. in fine.
|
eh...mai e si o sambata viitoare...sper sa fie lumina :D a fost frumos...ca nici odata ... maine (duminca) tre sa ma duc cu VIP pana la botosani....
|
Re:
Quote:
examenul era dat la galati :) eu m-am trezit pe la vreo 7, imi pare rau dar eram mult prea obosit. |
Re:
Quote:
|
a fost super tare...pacat ca nu au fost shi masinile mai bengoase cu posesorii lor..am spus pe ceva pe topicul cu filme shi poze..nu am vrut sa jjignesc pe nimeni ci doar sa arat ca se poate chiar shi cu 8 masini..shi pe intuneric shi cu garda in imprejurimi
va asteptam pe toti absentii de tura asta |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning