![]() |
:lol: Azi e ultima zi!!!!
DE MAINE SUNT IN CONCEDIUUUUUU !!!!!! |
Re:
eu nu v-am mai vizitat de mult si vad ca s-au schimbau unele chesti pe aici,felicitari si tzin sa va salut pe totzi din wayt horse (costinesti)revin si eu dupa data de 11 si mai am o intrebare:EU UNDE P... MEA ERAM DE NU APAR IN NICI O PAOZA DE GRUP?
|
sa ai distractie cat cuprinde, si astept sa ne intalnim toti iara
|
Mamaia, here I come !
sa aveti grija de forum... |
Drum Bun !!!!!!! :wink:
|
Rusineee... Altii lucreaza cu spor si tu te dixtrezi... Sa-nteleg ca dai si pe la Craiova? Oricum, soare mult si lots of fun!
|
akimoto, distractie placuta, soare cat cuprinde, multa Stella :wink: , si...sa te intorci acasa negru, si sanatos :)
|
cand a plecat nea' omu?eu plec duminica poate ma intalnesc cu el :)
|
:lol: I'm back ... a-ti crezut ca a-ti scapat de mine ... noooo wayyy! ce mai zice lumea???
|
bine zice lumea, welcome back, ai inceput lucru? :twisted:
mai baietzi cand facem o iesire la un sag ceva? sau la vre-un strand ca trece vara pe langa noi, hai sa merem si noi la o baie. cine se baga? |
YOooooooooooooooooooo :twisted: :twisted: :twisted:
|
eu doar in intai ( 1 ) vin deci me bag si eu doar daca va hotaratzi repede...pana duminica dupamasa...
dar oricum voi n-o sa meretzti deoarece va trebne MMUUULLTT timp sa va organizati... :twisted: de 2 sapt. zicem ca merem si am tot mers asa ca .... :evil: |
defapt e bine prin sep deoarece toti sunt plecati, iar eu plec marti si lipsesc o sapt, deci ne vedem dupa 3-4.
macar sa mergem la un karting cand ne adunam toti. |
:wink: ce sa organizezi bah cand toata lumea e plecata???? eu unul ma duc in fieacare zi aproape la Albina si am sunat pe unul pe altul ... Speedy sorry da nu stiu nr tau ... si nimeni nu baga nimic. lasa ca in sept toti is acasa si atunci poate mergem la un gratarel ceva ... karturi chiar.
ps: daca mergem la Arad ... sa imi ziceti sa plec cu macar o ora mai repede sa ajungem toti acolo la timp :P |
nu la arad,ca cica sa marit pista si la noi sau daca vreti sil arad merem,numa sa ne dam :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning