Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Alba-Neagra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/117477-masina-mea-alba-neagra.html)

johnsonxxl 02-07-10 23:24

Re: Maşina mea: Alba-Neagra

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3489148)
Multumesc, si mie imi place cum vine cu astea...parca se incadreaza mai bine cu liniile masinii

sa stii..angel-urile alea parca nu isi aveau locul pe masina :-)

Andrei M 06-07-10 10:39

Excelenta masina,modificari cu bun gust,sa ai grija de ea ca e foarte frumoasa:-)

Dau foarte bine farurile astea pe masina,cel putin mie imi plac foarte mult

_Cox_ 13-07-10 22:59

Imi place la nebunie "albusul" tau, una dintre cele mai frumoase masini de la noi.
Un sfat (cu toate ca sunt mult mai mic ca tine) renunta la suporturile de numere si sterge marginele numerelor .

uskt2005 14-07-10 07:13

Pe fata nu prea am cum, dar pe spate am da gand sa fac asta, dar imi trebuie dublu adeziva mai lata pt ca tot ce am gasit pana acum nu are mai mult de 3cm latime. :sad:

Azi masina intra la transformarea puntii spate din sistem cu tamburi in sistem cu discuri :D

uskt2005 15-07-10 07:02

1 Attachment(s)
Conversia de la tamburi la discuri s-a facut, acum urmeaza sa dau comanda de:

Discuri fata Brembo Max si placute Ferodo Premier si discuri spate Ate si placute tot Ate.

Antilles 15-07-10 07:58

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3519248)
Conversia de la tamburi la discuri s-a facut, acum urmeaza sa dau comanda de:

Discuri fata Brembo Max si placute Ferodo Premier si discuri spate Ate si placute tot Ate.

salut, raspund si eu cu intarziere, in legatura cu masina mea (ziceai mai devreme ceva), azi intra la finisat, maine sau luni la vopsit, dar nu-i mai fac nimic caci se va vinde.
2. Farurile, arata bine Day-line-ul, desi multi sunt de parere ca e kitch sa pui piese de pe o masina pe alta (devil eyes, angell eyes care practic sunt trade mark-uri audi si bmw) dar de aratat arata foarte bine, pana la urma tie trebuie sa-ti placa nu celorlalti/noua.
3. zicea cineva mai sus ca trebuie cat mai aproape de original, adica sa o faci leit OPC....aia nu e kitch? nu iei piese de pe o masina sa o pui pe alta? cine spune ca TREBUIE sa fi ca OPC-ul...atunci facem tot ce e Honda Civic doar copie dupa Type-R? bmw numai ca si M-urile?, Ford doar ca ST? poi astea nu sunt standarde? adica stoc? adica o masina stoc o "modifici" in alta stock?, si cine poate sa spuna cum TREBUIE modificata o masina? cine impune standardele? pana la urma asta e frumusetea tuningului, faptul ca o faci CUM VREI TU, sau ma insel?
4. discuri pe spate, mult mai bine decat pe tambur
5. bara rigidizare, nevoie mare de ea cand ai suspensia sport, dar nu pentru ce se crede, adica nu foloseste la ce spun unii.
6. Filtrul ala e bun, dar nici ala nu te ajuta foarte mult, nu o sa simti diferenta de acolo, si asta pentru ca nici motorul nu e mare, dar e mult mai bun decat filtrul conic care lasa tot praful din Romania sa intre in motor.
7. Prelungirea de capota poti sa o faci rapid....daca gasesti un meserias bun, din tabla ar fi cel mai bine de facut (ma refer la coborarea peste faruri, ca aia de la grila e relativ usor de facut), vorbeste cu un tinichigiu bun(vopsitorii de obicei fac si tinichigerie) si vezi daca-ti poate modela tabla ce coboara peste faruri(aia e mai greu de facut), sau, o faci din fibra...dar e mai riscant.

All in all...masina arata bine, te-ai orientat foarte inteligent peste tot, nu sunt eu in masura sa critic sau sa laud, dau doar o parere, jantele in schimb poate ca aratau mai bine mai mari putin, sau ceva negru cu buza polisata(chiar buza alba) si, cum ziceam, mai mari (parerea mea).

Spor!

valitataye 15-07-10 10:27

2 Attachment(s)
Foarte buna alegea de a monta discuri de frana si pe spate:).Uite ca sa iti faci o idee despre un bad boy facut in romania:lol: ...sper numai sa nu se supere proprietarul

uskt2005 15-07-10 10:30

Sincer....

Nu-mi place de nicio culoare.

Daca prelungea si aripile peste faruri mai vene cum venea dar asa....mai bine NU

Sa nu mai vorbesc ca faza lunga nu mai poate fi utilizata dn ce vad eu acolo si daca te vede RAR-ul ...ADIO talon !

Antilles 15-07-10 10:49

2 Attachment(s)
Degeaba, daca nu prelungesti si aripa bad boy-ul arata ca naiba, parca nu e gata, odata ce te-ai apucat sa prelungesti capota trebuie sa prelungesti si aripile peste far, exemplu :

o`neal 15-07-10 11:15

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3519687)
Degeaba, daca nu prelungesti si aripa bad boy-ul arata ca naiba, parca nu e gata, odata ce te-ai apucat sa prelungesti capota trebuie sa prelungesti si aripile peste far, exemplu :

Eu vreau baraaa Antilles :D:D:D

@uskt: cel mai bine daca te apuci de bad boy ar fi sa o faci cu tot cu prelungirea aripilor... va fi mai greu de schimbat farurile, dar... :)

Antilles 15-07-10 11:22

Quote:

Originally Posted by o`neal (Post 3519737)
Eu vreau baraaa Antilles :D:D:D

@uskt: cel mai bine daca te apuci de bad boy ar fi sa o faci cu tot cu prelungirea aripilor... va fi mai greu de schimbat farurile, dar... :)

Nah, nu sunt greu de schimbat farurile, trebuie doar mai multa atentie.

O'neil, nu vrei sa cumperi tu masina cu totul? astfel ai si bara:P sau iti vand bara cu 4500 EUR...primesti toata masina (gata) ca bonus:P

uskt2005 15-07-10 11:25

Nu cred ca voi face aceasta modificare....
Eu pt a mea masina am in plan s-o transform in OPC cu 5 usi :P

Antilles 15-07-10 11:30

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3519769)
Nu cred ca voi face aceasta modificare....
Eu pt a mea masina am in plan s-o transform in OPC cu 5 usi :P

:) Cum crezi tu, dar daca vrei OPC atunci....jos cu farurile si alte jante:P, ca doar OPC-ul nu e asa:)

uskt2005 15-07-10 11:43

E un fel frumos de a spune ca nu am unde sa fac acesta modificare si nici nu sunt 100% convins ca mi-ar placea cum ar veni pe masina mea :P.

Stiu si eu cum arata Opc-ul :D

o`neal 15-07-10 12:14

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3519762)
Nah, nu sunt greu de schimbat farurile, trebuie doar mai multa atentie.

O'neil, nu vrei sa cumperi tu masina cu totul? astfel ai si bara:P sau iti vand bara cu 4500 EUR...primesti toata masina (gata) ca bonus:P

nu nu... doar bara fara masina :D

@uskt:ar fi culmea apoi sa zica lumea pe strada ca e OPC... in 5 porti :D:D

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning