Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: ex Opel Kadett Sedan, actual Opel Astra F C20LET - DJ 13 MAZ (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/116522-masina-mea-ex-opel-kadett-sedan-actual-opel-astra-c20let-dj-13-maz.html)

sezione91_blue 04-08-09 22:31

Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan 2.0 SFI - DJ 06 MAZ

Sultane la Slatina te dai ?

Sultanu 04-08-09 23:44

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2535033)
Sultane la Slatina te dai ?

Avand in vedere cele intamplate la bucovat nu o sa ma dau....E si drumu de *** acolo si veneam cu alta masina...

O sa fiu prezent la liniute pe 16...unde o sa am ceva concurenta in grupa..sper sa ma dau in finala cu coltu czt..e singura de care imi este frica dar facem si pregatiri

bobby_gsi2 05-08-09 07:41

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 2535232)
Avand in vedere cele intamplate la bucovat nu o sa ma dau....E si drumu de *** acolo si veneam cu alta masina...

O sa fiu prezent la liniute pe 16...unde o sa am ceva concurenta in grupa..sper sa ma dau in finala cu coltu czt..e singura de care imi este frica dar facem si pregatiri

Eu te stiam optimist.....dar nu in halul asta :). Mai verifica si tu lista de inscrieri. Doamne ajuta sa ma insel eu si sa te vad in finala.

alexpilot 05-08-09 15:06

Interesanta masina. Bafta.

mad max 05-08-09 15:08

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 2535232)

Interesanta finala ... ma gandeam sa ne dam noi in prima mansa (si cu ocazia asta iti ofer si revansa pentru Pitesti anul trecut) sa pot si eu sa privesc linistit din public finala asta surprinzatoare. Ce zici? :D
PS: Spor la pregatiri! ;)

Sultanu 07-08-09 18:09

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 2536420)
Interesanta finala ... ma gandeam sa ne dam noi in prima mansa (si cu ocazia asta iti ofer si revansa pentru Pitesti anul trecut) sa pot si eu sa privesc linistit din public finala asta surprinzatoare. Ce zici? :D
PS: Spor la pregatiri! ;)

hmmm in cazul asta se cam complica situatia.... ai dreptate trebuie sa incerc revansa dar prefer sa nu risc..din cate stiu esti cu cativa pasi inaintea mea..
Iar daca tot vrei sa privesti linistit din public poti sa incerci direct cu CZT-u cu toate ca am impresia ca esti in fata lui......

Tu de ce nu prezinti masina???? Zimi si mie ce versiune de motronic ai, poate poti sa ma ajuti cu o chestie......

mad max 10-08-09 10:51

Eu unul nu am zis ca as avea sanse cu CZT ... nici ca fac pregatiri. Tu ai spus asta si a sunat interesant. Probabil ca o sa ma dau si cu czt, dar eu unul nu sper la locul 1. Tine cont ca pe lista de inscrisi mai este si un clio sport destul de rau. Eu cel putin sper la cel mult un loc 3, daca nu mai jos....
Cat despre prezentat masina .... este alegerea fiecaruia daca si unde isi prezinta masina ...
Eu am motronic 2.5. Cu ce chestie crezi tu ca te-as putea ajuta?

Sultanu 10-08-09 18:55

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 2547147)
Eu unul nu am zis ca as avea sanse cu CZT ... nici ca fac pregatiri. Tu ai spus asta si a sunat interesant. Probabil ca o sa ma dau si cu czt, dar eu unul nu sper la locul 1. Tine cont ca pe lista de inscrisi mai este si un clio sport destul de rau. Eu cel putin sper la cel mult un loc 3, daca nu mai jos....
Cat despre prezentat masina .... este alegerea fiecaruia daca si unde isi prezinta masina ...
Eu am motronic 2.5. Cu ce chestie crezi tu ca te-as putea ajuta?

Nici eu nu am zis ca visez la locul unu...am zis ca imi doresc sa ajung in finala.. si singurul mod in care as ajunge acolo e sa evit masinile cu risc...
Apropo de Clio..sincer nu ma speriea asa rau.. din cate stiu e tot aspirat.. daca intradevar omu o are pregatita calumea e naspa..dar am impresia ca o stiu masina si nu e asa grava..

Despre masina ta...eram curios sa vad ce ai bagat in ea... de lumea se mai inspira si de la altii..

Te-am intrebat de motronic pt ca stiu ca ai cip si poate putei sa ma ajuti ca e unu din lucrurile care imi lipsesc si chiar ar fi nevoie...dar din pacate am motronic 2.8 si stiu ca nu merge

mad max 12-08-09 00:17

Tu stii mai bine cu cine te tin curelele sa te dai si cu cine nu .... eu doar te-am sfatuit.
Despre masina mea ... mare lucru nu am facut la ea .... in mare parte ce ai si tu plus chip.
Cat despre chip .... eu il am facut la Rbn Tuning si sunt foarte multumit de rezultat.
Poti sa vezi mai multe detalii pe www.rbn-tuning.ro.

bobby_gsi2 12-08-09 08:19

Mad_max cu un bunicutz cu c20ne la libere daca e timp?

mad max 12-08-09 09:25

Cu mare placere .... ;)

Sultanu 12-08-09 19:00

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 2551724)
Tu stii mai bine cu cine te tin curelele sa te dai si cu cine nu .... eu doar te-am sfatuit.
Despre masina mea ... mare lucru nu am facut la ea .... in mare parte ce ai si tu plus chip.
Cat despre chip .... eu il am facut la Rbn Tuning si sunt foarte multumit de rezultat.
Poti sa vezi mai multe detalii pe www.rbn-tuning.ro.

Ms pt link.....de astia nu stiam.... acu zi si cat a fost pretul...

ps... la craiova vi dupa slatina???

bobby_gsi2 13-08-09 10:13

Alex....nu ma intelege gresit...dar faza cu aeroportul e total aiurea. Inviti f multi oameni....si iese la fel ca data trecuta.....se dau numai "cei mari" si prapaditii stau la coada 2 ore cum am stat si data trecuta si iti pui lumea in cap. Una peste alta e alegerea voastra....plus ca ai vazut cum stau aplaudacii pe margine si Doamne fereste de vreun incident.

Sultanu 14-08-09 19:34

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2554920)
Alex....nu ma intelege gresit...dar faza cu aeroportul e total aiurea. Inviti f multi oameni....si iese la fel ca data trecuta.....se dau numai "cei mari" si prapaditii stau la coada 2 ore cum am stat si data trecuta si iti pui lumea in cap. Una peste alta e alegerea voastra....plus ca ai vazut cum stau aplaudacii pe margine si Doamne fereste de vreun incident.

E timp pt toata lumea.... aplaudici stau asa in fiecare saptamana...riscuri sunt dar asta e.....

mrkane 16-08-09 12:41

Sultane, daca-mi permiti vroiam sa-ti spun cateva certitudini:

1) clio asta BFF spulbera c20let foarte in mintile lui !!!
2) legat de discutiile cu madmax, observ ca esti luat la misto de carte el, ori nu-ti dai seama, ori nu stiu ce sa zic, ideea legata de el este urmatoarea, daca te bagi in strachina porcilor, te mananca !!

Multa bafta !

All times are GMT +2. The time now is 00:25.

- Copyright 2026 4Tuning